ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ειδησεισ

Pages

Διαχείριση της μετανάστευσης και των συνόρων
28/09/2016

Η Επιτροπή παρουσίασε σήμερα την πρόοδο που σημειώθηκε όσον αφορά τα προγράμματα της ΕΕ για τη μετεγκατάσταση και την επανεγκατάσταση, καθώς και την εφαρμογή της δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας.

Category:
Μετανάστευση, εσωτερικές υποθέσεις & ιθαγένεια
26/09/2016

Πανευρωπαϊκή διάκριση για την Ελλάδα και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της αξιολόγησης της "Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000", για τη λειτουργία της οποίας στην Ελλάδα έχει την ευθύνη το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Panos Carvounis - Head of EC Representation in Greece
26/09/2016

Ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Πάνος Καρβούνης σχολιάζει την επικαιρότητα στον ΒHMA FM και τον Μπ. Παπαπαναγιώτου (23/09/2016).

Category:
Άρθρα & συνεντεύξεις του Επικεφαλής
26/09/2016

Η κ.Κλ.Διακομανώλη, Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις για το προσφυγικό στο Κανάλι της Βουλής και την εκπομπή "Βουλής Βήμα", της κ. Αλ. Κουλούρη (21/09).

Category:
Μετανάστευση, εσωτερικές υποθέσεις & ιθαγένεια
Corina CRETU 2016
27/09/2016

Σήμερα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ένας προϋπολογισμός της ΕΕ που θα εστιάζεται στα αποτελέσματα» και των προσπαθειών για βελτίωση της νομοθεσίας, η Επιτροπή αξιολογεί τις εργασίες της Ομάδας Υψηλού Επιπέδου για την απλούστευση όσον αφορά τους δικαιούχους των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών ταμείων (ΕΔΕΤ).

Category:
Περιφέρειες και τοπική ανάπτυξη
26/09/2016

Ο Eπίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Στηλιανίδης βρίσκεται σήμερα στην Άγκυρα για να κηρύξει την έναρξη του εμβληματικού προγράμματος της ΕΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια, στο πλαίσιο του οποίου θα παρέχεται μηνιαία βοήθεια με τη μορφή «ηλεκτρονικού χρήματος» σε ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στην Τουρκία. 

Category:
Θέματα της ΕΕ
flag (c) EU
21/09/2016

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που γιορτάζουμε τις γλώσσες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση που λειτουργεί με 24 επίσημες γλώσσες και γλώσσες εργασίας υποστηρίζει την πολυγλωσσία μέσα από τις ακόλουθες δράσεις:

eurojust logo (c) EU
19/09/2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τη δημιουργία νέου λογότυπου της Μονάδας Δικαστικής Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Eurojust». Το πρώτο βραβείο κατέκτησε το σχέδιο του Έλληνα Ιωάννη Γεωργαντά!

Panos Carvounis  (c) EU
16/09/2016

Ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σχολιάζει την ομιλία του Προέδρου Juncker για την κατάσταση της Ένωσης στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Τώρα", με την κ. Ά. Μπουσδούκου (14/09/2016).

Pages