Διαδρομή πλοήγησης

Πλοήγηση σελίδων

Προσφυγική κρίση

Προσφυγική κρίση

29/03/2016

Μια ολοκληρωμένη πολιτική για τη μετανάστευση και το άσυλο, οφείλει να βασίζεται στις αρχές της αλληλεγγύης, της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και του επιμερισμού των ευθυνών μεταξύ των κρατών μελών.

 
Επενδυτικό Σχέδιο

Επενδυτικό Σχέδιο

09/02/2016

Το επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη (γνωστό και ως «σχέδιο Juncker») αποσκοπεί στην κινητοποίηση τουλάχιστον 315 δισ. ευρώ σε ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις. Πώς μπορεί μια επιχείρηση να επωφεληθεί από τα χρηματοδοτικά μέσα του επενδυτικού σχεδίου;

 
Στρατηγική Ασφάλειας της ΕΕ

Στρατηγική Ασφάλειας της ΕΕ

15/02/2016

Η τρομοκρατία, η οποία αποτελεί απειλή για την ασφάλεια, τις δημοκρατικές αξίες και τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ευρωπαίων πολιτών, δεν είναι νέο φαινόμενο στην Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με σκοπό να καταστήσει την ευρωπαϊκή ήπειρο ασφαλέστερη για τους πολίτες της, λαμβάνει μέτρα για την πάταξη και την καταπολέμηση του φαινομένου.

 
 

Ειδησεισ

Προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών

Προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών

27/04/2016

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε νέα αριθμητικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι, το 2015, για περισσότερα από 2.000 επικίνδυνα προϊόντα ενεργοποιήθηκαν προειδοποιήσεις σε επίπεδο ΕΕ. Μια βασική πρόκληση είναι η αύξηση του μεριδίου των προϊόντων που αγοράστηκαν στο διαδίκτυο από χώρες εκτός ΕΕ.

 
Κρατικές ενισχύσεις

Κρατικές ενισχύσεις

25/04/2016

Η Επιτροπή παραπέμπει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για μη ανάκτηση ασυμβίβαστων ενισχύσεων από τη ΛΑΡΚΟ και την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία.

 
 

Περισσότερες ειδήσεις

Εκδηλωσεισ

«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η ημέρα ενημέρωσης για το Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ (18/4/2016)

21/04/2016

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο Αθηνών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα την ενημέρωση γύρω από το Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη. Η ημερίδα είχε κεντρικό ομιλητή τον Nicholas Jennett, επικεφαλής της "Investment Team for Europe" της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και στο κλείσιμο θα εκφώνησε ομιλία ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. κύριος J. Katainen,αρμόδιος για θέματα επενδύσεων.

 
 

Περισσότερες εκδηλώσεις

Βιντεο

Περισσότερες εκδόσεις

Πρόσθετα εργαλεία

  • Εκτυπώσιμη μορφή
  • Σμίκρυνση κειμένου
  • Μεγέθυνση κειμένου

Κρατήστε επαφή

Σημεια Επικοινωνιας Europe Direct

Newsletter

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το δικτυακό τόπο

Ναι Όχι