Διαδρομή πλοήγησης

Πλοήγηση σελίδων

Εκδηλώσεις

«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο για τις Ψηφιακές Πληρωμές (25-26/5/16)

Διοργανώθηκε στις 25 και 26 Μαΐου στην Αθήνα το δεύτερο Συνέδριο για τις Ψηφιακές Πληρωμές από τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανικών Ελλάδας. Το Συνέδριο, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στο Αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, κύριος Αργύρης Περουλάκης, απηύθυνε χαιρετισμό.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Παρουσίαση του Θεσμού EU Careers (28/05/2016)

H ομάδα του EU Careers του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την παρουσίαση του θεσμού EU Careers στην Αθηνών το Σάββατο 28 Μαΐου στην Αίθουσα Europe Direct του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, στις 12:00 μ.μ. με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν αρκετοί ομιλητές όπως ο κ. Μιχάλης Παπαγιάννης, Προϊστάμενος Διοίκησης, Οικονομικής Διαχείρισης και Προσωπικού στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Διημερίδα "Κοινωνική πολιτική και κοινωνική καινοτομία στην υγεία" (28-29/05/2016)

Ο κοινωνικός συνεταιρισμός "Άνεμος Ανανέωσης", ο Δήμος Αθηναίων, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και το Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων διοργανώνουν στις 28 και 29 Μαΐου 2016, στην Αθήνα, διημερίδα με θέμα: "Κοινωνική πολιτική και κοινωνική καινοτομία στην υγεία, με έμφαση σε θέματα κατ' οίκον φροντίδας και νοσηλείας". Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Ιδρύματος Friedrich Ebert.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

12ο Athens Digital Arts Festival (19-22/05/2016)

Πραγματοποιήθηκε στις 19 με 22 Μαϊου το 12ο Athens Digital Arts Festival , ένα Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το Φεστιβάλ ήταν μια γιορτή του ψηφιακού πολιτισμού, μια ετήσια συνάντηση που φέρνει σε επαφή μια παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών και κοινού. Στόχος του Athens Digital Arts Festival ήταν να ενθαρρύνει, να ενεργοποιήσει και να προωθήσει όλες τις όψεις της ψηφιακής δημιουργίας φιλοξενώντας καλλιτέχνες και κοινότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε Διήμερο Εκδηλώσεων για την Ημέρα της Ευρώπης (13 & 14/05/16)

Διήμερες εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης, στις 9 Μαΐου, οργάνωσαν η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων, στις 13 και 14 Μαΐου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν Ευρωβουλευτές, Στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τοπικής & περιφερειακής αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και κοινωνικών εταίρων.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η ημέρα ενημέρωσης για το Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ (18/4/2016)

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο Αθηνών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα την ενημέρωση γύρω από το Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη. Η ημερίδα είχε κεντρικό ομιλητή τον Nicholas Jennett, επικεφαλής της "Investment Team for Europe" της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και στο κλείσιμο θα εκφώνησε ομιλία ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. κύριος J. Katainen,αρμόδιος για θέματα επενδύσεων.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

#EUstaff4Refugees: οι εργαζόμενοι στους ευρωπαϊκούς θεσμούς στηρίζουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Με πρωτοβουλία του προσωπικού της Αντιπροσωπείαςτης Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα πραγματοποιείται από τις αρχές Απριλίου μια πανευρωπαϊκού χαρακτήρα δράση σε ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που διαμένουν στη χώρα μας (#EUstaff4Refugees).

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η προσομοίωση των Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων – EUropa.S. 2016

Το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων (Ι.Ε.Κ.Ε.Θ) με τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα,του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα,του Πανεπιστημίου Πειραιώς,του Πάντειου Πανεπιστημίου,του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλων δημοσίων και ιδιωτικών φορέων,διοργάνωσε για 7η συνεχόμενη χρονιά τη μεγαλύτερη προσομοίωση Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων στην Ελλάδα. Το φετινό EUropa.S. διοργανώθηκε στις 22-25/04/2016 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Στην τελε

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο για το Μεταναστευτικό (Αθήνα 20/04/16)

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή διοργάνωσαν διεθνές συνέδριο στις 20 Απριλίου 2016 2016 στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής με θέμα το μεταναστευτικό,στο οποίο συμμείχαν με βιντεοσκοπημένο μήνυμα οι αρμόδιοι Ευρωπαίοι Επίτροποι και εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων διεθνών οργανισμών.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το "Youth on the Move" στην Κατερίνη (15-16 Απριλίου 2016)

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών διοργάνωσαν ενημερωτικό διήμερο στην πόλη της Κατερίνης στις 15 & 16 Απριλίου 2016. Στα περίπτερα που στήθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, οι νέοι μπόρεσαν να πληροφορηθούν για τις δυνατότητες εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης και απασχόλησης που παρέχει η ΕΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και να συζητήσουν με ανθρώπους που έχουν ήδη επωφεληθεί από αυτές.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα σε περιοχές NATURA 2000 (11/4/16)

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ε. "Life-Στυμφαλίας", το πολιτιστικό ίδρυμα του ομίλου Πειραιώς διοργάνωσε ημερίδα στις 11 Απριλίου στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας με θέμα «Επιχειρηματικές δραστηριότητες σε περιοχές Natura 2000 και δυνατότητες ανάπτυξης στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020» στην οποία συμμετείχε ο κ. Καρβούνης, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2016 (1-3/4/16)

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργάνωσε το πολύ-συνέδριο με τίτλο "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας" που αφορά σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

 
Τwitter Chat #EU4U

Τwitter Chat #EU4U: "Ευρωπαϊκά εργαλεία για την καταπολέμηση της ανεργίας", 31/3, 17:00

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα οργανώνουν, καθ' όλη τη διάρκεια του 2016, μια σειρά δράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο #EU4U.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Η Ευρώπη ως επενδυτικός προορισμός

Διάσκεψη υψηλού επιπέδου, Βρυξέλλες, 6 Απριλίου 2016. Οι εγγραφές άνοιξαν!

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

“Νέα Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας”(16/03/2016)

Τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Ε.Β.Ε.Α., του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), με την υποστήριξη του E.B.E.A και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συνδιοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΕΣΠΑ 2014 - 2020: Νέα Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας», την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 9:30, στην Αίθουσα «Ερμής» του Μεγάρου του Ε.Β.Ε.Α., Ακαδημίας 7, στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχε ο Αναπληρωτής Επικεφαλής, κύριος Α. Περουλάκης.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο για την Ενέργεια και την Οικονομική Ανάπτυξη (22/03/2016)

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) σε συνεργασία με την Hellenic Association for Energy Economics διοργάνωσαν συνέδριο με τίτλο: «Energy Market: Unlocking Greece’s Economic Potential» στο Athenaeum Intercontinental Hotel στις 22/03/16. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριου Π. Παυλόπουλου και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Eλλάδα.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Εορτασμός της Ημέρας της Γυναίκας (11/03/16)

Εκδήλωση για τη "Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας - 8 Μαρτίου", διοργάνωσε το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 στις 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου (Λεωφ. Αμαλίας 8, είσοδος Ξενοφώντος 2). Στην εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στη "Γυναίκα πρόσφυγα-Αιτούσα άσυλο", συμμετείχε η Επικεφαλής του τμήματος Τύπου της Αντιπροσωπείας, κυρία Διακομανώλη.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ (Σύρος 9/03/16)

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργάνωσε στις 9 Μαρτίου 2016 εκδήλωση με θέμα "Νεολαία σε Κίνηση" στο πλαίσιο της Περιφερειακής εκδήλωσης του διεθνούς φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων + ΑΓΟΡΑΣ #TOUR15_16 ANIMASYROS που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο 9 και 10 Μαρτίου από την Εταιρεία Αστικού Πολιτισμού ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των φορέων EURES, ERASMUS+, EUROPASS, EUROGUIDANCE & YOUTH IN ACTION καθώς και ο αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, κύριος Α. Περουλάκης.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Ολοκληρώθηκε η ετήσια συνάντηση του δικτύου EUROPE DIRECT (1-2/3/16)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Συνάντηση του Δικτύου Πληροφόρησης Europe Direct που διοργανώθηκε στην Αθήνα 1-2 Μαρτίου στο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Ελληνικών (18) και Κυπριακών Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης καθώς και οι εκπρόσωποι των Ελληνικών και Κυπριακών Κέντρων Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Digital economy forum 2016

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας διοργάνωσε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 το digital economy forum 2016 με τίτλο “Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή” με προσκεκλημένους ομιλητές υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό παραγωγικών κλάδων της οικονομίας. Στο συνέδριο συμμετείχε ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κύριος Πάνος Καρβούνης.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο "Χρηματοδότηση έργων & Επενδύσεων" (8-9/03/2016)

Στις 8 & 9 Μαρτίου 2016 έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο, Divani Caravel το συνέδριο "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ", στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων της πρωτοβουλίας "Επανεκκινώντας την Ανάπτυξη" και "A-Energy Investments". Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και συμμετείχε ο Αναπληρωτής Επικεφαλής, κύριος Α. Περουλάκης.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας (4/03/2016)

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργάνωσε στις 4 Μαρτίου 2016 το 2ο Σεμινάριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης EduSupport του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς του ΟΠΑ. Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κύριος Περουλάκης, συμμετείχε ως ομιλητής.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο "BULLYING-ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ" (5-6/03/2016)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα anti-bullying στις 6 Μαρτίου, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργάνωσε Συνέδριο με θέμα ‘BULLYING-ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ’ στις 5-6 Μαρτίου 2016, το οποίο είχε την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Mobility Fair 2016: Η 1η Έκθεση Κινητικότητας στην Ελλάδα (7/03/2016)

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συμμετείχε στο πρώτο Mobility Fair που συνδιοργανώθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), το British Council και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδος (Erasmus Student Network Greece) τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, από τις 12:00 έως τις 21:00, στον Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ‘’Innovathens’’, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Ενιαία Ψηφιακή Αγορά (24/02/2016)

Το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα την Ενιαία Ψηφιακή Αγορά την Τετάρτη 24/2/2016, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Αντιπροσωπείας.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας (23/02/2016)

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως και η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων διοργάνωσαν στις 23/02/2016 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ημερίδα με θέμα "Αποκατάσταση επιχειρηματικής ρευστότητας, εμπιστοσύνης και ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας", στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κύριος Π. Καρβούνης.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της μελέτης "Το μέλλον της γνώσης: έξυπνες επιλογές πολιτικής για την Ευρώπη του 2050”

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της μελέτης "«Το μέλλον της γνώσης: έξυπνες επιλογές πολιτικής για την Ευρώπη του 2050” που εκπόνησε Ομάδα Εμπειρογνωμόνων. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου (17.00-19.30) στο Στέκι της Ευρώπης (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Youth on the Move (Ρόδος, 20/2/16)

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Ρόδου διοργάνωσαν εκδήλωση στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με θέμα την παρουσίαση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κινητικότητας φοιτητών και ερευνητών (EURES, ERASMUS +, EURAXESS).

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Youth Debate για την ανάπτυξη της νησιωτικής πολιτικής (20/02/2016)

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης Ρόδου, διοργάνωσαν στη Ρόδο το 4ο Καινοτόμο Κοινωνικό Debate στην Ελλάδα με θέμα «Εργαλεία ανάπτυξης νησιώτικης πολιτικής μέσα από τη νεανική επιχειρηματικότητα" το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

 
Συνέδριο FEMISE

Συνέδριο FEMISE

«Δύο δεκαετίες μετά την Βαρκελώνη: Επανεξετάζοντας την Ευρωμεσογειακή Εταιρική Σχέση». Το ετήσιο συνέδριο του δικτύου FEMISE, πραγματοποιήθηκε φέτος στην Αθήνα, στις 13 και 14 Φεβρουαρίου του 2016 (Hotel Grande Bretagne).

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

8ο Συνέδριο Connected World (09/02/16)

Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κύριος Α. Περουλάκης, θα απευθύνει χαιρετισμό την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στο 8ο Συνέδριο Connected World που διοργανώνεται από την εταιρεία SmartPress AE στο ξενοδοχείο Divani Caravel με θέμα "Cloud of things".

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το Debate για την νεανική ανεργία (29/01/2016)

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το 3ο Καινοτόμο Κοινωνικό Debate στην Ελλάδα με θέμα «Νεανική Ανεργία - Τρόποι και μέσα λύσης του μεγάλου αδιεξόδου, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στο ΣΤΕΚΙ της ΕΥΡΩΠΗΣ (Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα - Λεωφ. Αμαλίας 8, είσοδος από οδό Ξενοφώντος.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

StartUp Europe Week (1-5 Φεβρουαρίου 2016)

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα για τις νεοφυείς επιχειρήσεις οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Επιτροπή των Περιφερειών και σκοπό έχει να προβάλλει τις δράσεις της πρωτοβουλίας Start Up Europe καθώς και όλων των υπόλοιπων τοπικών επιχειρηματικών προσπαθειών.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Θέλεις να σπουδάσεις στην Ολλανδία;

Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο που προσφέρουν τα Ολλανδικά Πανεπιστήμια; Τότε αξίζει να επισκεφτείς την έκθεση!

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το Φόρουμ για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων (8/1/2016)

Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κύριος Άρης Περουλάκης, συμμετείχε ως ομιλητής στο φόρουμ που διοργάνωσε η A-Energy Investments στις 8/1/2016 στο ξενοδοχείο Hilton, με θέμα τη διαχείριση απορριμμάτων.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Ξεκίνημα για το "Στέκι της Ευρώπης"

Εγκαινιάστηκε στις 11/12 ένας νέος χώρος συνάντησης και διαλόγου για ευρωπαϊκά θέματα!

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Οι ΜΜΕ για την Επιστροφή της Ευρώπης στην ανάπτυξη" (3-4/12/15)

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργάνωσαν το Διεθνές Συνέδριο «Οι ΜμΕ για την επαναφορά της ανάπτυξης στην Ευρώπη», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton. Η Επίτροπος κυρία Elzbieta Bienkowska, αρμόδια για θέματα Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ, απηύθυνε χαιρετισμό μέσω βιντεοσκοπημένου μην

 
 

Πρόσθετα εργαλεία

  • Εκτυπώσιμη μορφή
  • Σμίκρυνση κειμένου
  • Μεγέθυνση κειμένου

Κρατήστε επαφή

Σημεια Επικοινωνιας Europe Direct

Newsletter

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το δικτυακό τόπο

Ναι Όχι