Διαδρομή πλοήγησης

Πλοήγηση σελίδων

Εκδηλώσεις

Οργάνωση υπηρεσιών και αναπτυξιακή πολιτική των ΟΤΑ

Ημερίδα ΕΚΔΔΑ - Οργάνωση υπηρεσιών και αναπτυξιακή πολιτική των ΟΤΑ

To Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) διοργάνωσε ημερίδα στις 11 Ιουλίου 2016 με θέμα «Οργάνωση υπηρεσιών και αναπτυξιακή πολιτική των ΟΤΑ» .

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πανευρωπαϊκή δράση "EUstaff4Refugees"

Η δράση "EUstaff4Refugees" έλαβε χώρα τον μήνα Απρίλιο, μετά από πρωτοβουλία του προσωπικού της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Ελλάδα.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Αποστολή ενημέρωσης οικονομικών Συντακτών

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της Ολλανδικής Προεδρίας, διοργάνωσαν αποστολή για οικονομικούς συντάκτες στις Βρυξέλλες και στη Χάγη, στις 26-29 Ιουνίου.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Διαδικτυακό πολύγλωσσο κυνήγι θησαυρού

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.imera-glosson.eu, πάρτε μέρος στο διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού, ανακαλύψτε την ελληνική φράση που κρύβεται στο «μονοπάτι» και κερδίστε δωρεάν προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Σουηδικών, Πολωνικών, Ρουμανικών και Τσεχικών.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

9ο Ενεργειακός Διάλογος μεταξύ χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (29-30/06/2016)

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα υποστήριξε τον 9ο Ενεργειακό Διάλογο μεταξύ χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Ενέργειας για τη Ν.Α. Ευρώπη (IENE) στο ξενοδοχείο ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη 29-30 Ιουνίου 2016.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Hμερίδα «Οργάνωση υπηρεσιών και αναπτυξιακή πολιτική των ΟΤΑ» (11/7/2016)

To Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) διοργανώνει ημερίδα στις 11 Ιουλίου 2016 με θέμα «Οργάνωση υπηρεσιών και αναπτυξιακή πολιτική των ΟΤΑ» στην οποία θα συμμετέχει ο κ. A. Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Η εκδήλωση απευθύνεται στους Αιρετούς και τα στελέχη των υπηρεσιών των Δήμων της Αττικής στο πλαίσιο της κατάρτισης των στελεχών της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Διαβούλευση για την Εμβάθυνση της Οικονομικής & Νομισματικής Ένωσης (Ο.Ν.Ε.)

<Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργάνωσε συζήτηση στα γραφεία της την Τετάρτη 29/06/2016 στις 17:00 με θέμα τη διαβούλευση για την εμβάθυνση της Οικονομικής & Νομισματικής Ένωσης (ΟΝΕ), μία από τις 10 προτεραιότητες της παρούσας Επιτροπής. Στη συζήτηση αντάλλαξαν απόψεις, εκπρόσωποι από τον πολιτικό χώρο, κοινωνικοί εταίροι, μέλη από think tank, από τον ακαδημαϊκό χώρο, από την κοινωνία των πολιτών και δημοσιογράφοι. Οι απόψεις τους καταγράφηκαν και θα αξιοποιηθούν για την εκπόνηση Λευκής Βίβλου.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Επίσημη παρουσίαση της «Συμμαχίας για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών» (28/06/2016)

Η Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝ.Ε.Α.Π.) και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών (Σ.Ε.Α.Ο.Π.) διοργάνωσαν την επίσημη παρουσίαση της «Συμμαχίας για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών» στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρ. Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Α. Περουλάκης, ο οποίος είπε : "Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία για τη συμμαχία υπευθυνότητας στην πώληση αλκοόλ, που σηματοδοτεί ότι η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων και η υπεύθυνη

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

European Conference on Networks and Communications (EUCNC) - (Αθήνα 27-30/06/2016)

Η Γ.Δ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα Επικοινωνιακά Δίκτυα, το Περιεχόμενο και τις Τεχνολογίες (DG CNECT) πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso από τις 27-30 Ιουνίου το ερευνητικό της συνέδριο 'European Conference on Networks and Communications (EUCNC)'. Το EUCNC2016 είναι ένα συνέδριο-θεσμός, το οποίο φέτος κλείνει τα 25 χρόνια. Η ατζέντα του φετινού συνεδρίου κάλυψε κάθε πτυχή της θεματικής «The Dawn of 5G».

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το 6ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (27/06/2016)

Για 6η συνεχή χρονιά το Capital Link CSRinGreece διοργάνωσε το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις» στις 27 Ιουνίου στο ξενοδοχείο HILTON, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου & του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα & της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.). Το Συνέδριο παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας καθώς και στην αντιμετ

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

3η εκδήλωση του προγράμματος SPUR: Νέες μορφές κοινωνικής και διαπολιτισμικής ενασχόλησης και εθελοντισμού για την ενίσχυση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη (14-15/6)

Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Α. Περουλάκης, συμμετείχε ως ομιλητής στην 3η εκδήλωση του προγράμματος SPUR: "Νέες μορφές κοινωνικής και διαπολιτισμικής ενασχόλησης και εθελοντισμού για την ενίσχυση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη", που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “η Ευρώπη για τους Πολίτες” στην ενότητα "Η τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ευρώπη του αύριου".

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

1ο βραβείο για την Ελλάδα! Ανεκτικότητα και ενότητα... οι μαθητές δείχνουν το δρόμο

Διαγωνισμός ζωγραφικής με στόχο την αντιμετώπιση των διακρίσεων και την οικοδόμηση σχέσεων μεταξύ των παιδιών Ρομά με άλλα παιδιά που δεν είναι Ρομά.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Έκθεση μόδας με ύφασμα από νήμα βγαλμένο από τη θάλασσα

Μέχρι τις 6 Ιουλίου, σας περιμένουμε στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, σε μια μοναδική έκθεση όπου η οικολογία συναντά τη μόδα και την κυκλική οικονομία. Η έκθεση δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα και με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους επιτυχημένης δράσης μας ως συντονιστής της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Healthy Seas: Nήμα Bγαλμένο από τη Θάλασσα» στην Ελλάδα.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο "Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα" (11-12/06/16)

H εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ διοργάνωσε στις 11 και 12 Ιουνίου το 4ο συνέδριο της με θέμα: «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα» στο ξενοδοχείο Porto Rio της Πάτρας. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 11 Ιουνίου στις 10:00 και στη συνέχεια (13:00) πραγματοποιήθηκαν τέσσερις συνεδρίες σε κρίσιμα θεματικά πεδία για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συμμετείχε ως εισηγητής στη θεματική ενότητα με τίτλο «Διεθνείς Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί και Δυνατότητες

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Μεταβιβάσεις ΜΜΕ: εργαλείο Απασχόλησης & Ανάπτυξης" (8/06/2016)

Το ΕΒΕΑ με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφόρησης του ΕΒΕΑ πραγματοποίησε την εκδήλωση στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7 Αθήνα, 6ος όροφος, αίθουσα Ερμής) την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 με θέμα "Μεταβιβάσεις ΜΜΕ: εργαλείο Απασχόλησης & Ανάπτυξης". Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Α. Περουλάκης.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα συμμετείχαν με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο 35ο Φεστιβάλ Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 19 Ιουνίου 2016 στην παραλία του Λευκού Πύργου – Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Θεσμού EU Careers (28/05/2016)

H ομάδα του EU Careers του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργάνωσε την παρουσίαση του θεσμού EU Careers στην Αθηνών το Σάββατο 28 Μαΐου στην Αίθουσα Europe Direct του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, στις 12:00 μ.μ. με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν αρκετοί ομιλητές όπως ο κ. Μιχάλης Παπαγιάννης, Προϊστάμενος Διοίκησης, Οικονομικής Διαχείρισης και Προσωπικού στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλά

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Healthy Seas: Νήμα Βγαλμένο από τη Θάλασσα - Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα

H MEDASSET διοργάνωσε εκδήλωση την Τρίτη 17 Μαϊου στις 7μμ στο Ξενοδοχείο Hilton με θέμα "Healthy Seas: Νήμα Βγαλμένο από τη Θάλασσα- Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα" στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο για τις Ψηφιακές Πληρωμές (25-26/5/16)

Διοργανώθηκε στις 25 και 26 Μαΐου στην Αθήνα το δεύτερο Συνέδριο για τις Ψηφιακές Πληρωμές από τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Μηχανικών Ελλάδας. Το Συνέδριο, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στο Αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, κύριος Αργύρης Περουλάκης, απηύθυνε χαιρετισμό.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η διημερίδα "Κοινωνική πολιτική και κοινωνική καινοτομία στην υγεία" (28-29/05/2016)

Ο κοινωνικός συνεταιρισμός "Άνεμος Ανανέωσης", ο Δήμος Αθηναίων, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και το Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων διοργάνωσαν στις 28 και 29 Μαΐου 2016, στην Αθήνα, διημερίδα με θέμα: "Κοινωνική πολιτική και κοινωνική καινοτομία στην υγεία, με έμφαση σε θέματα κατ' οίκον φροντίδας και νοσηλείας". Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Ιδρύματος Friedrich Ebert.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε Διήμερο Εκδηλώσεων για την Ημέρα της Ευρώπης (13 & 14/05/16)

Διήμερες εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης, στις 9 Μαΐου, οργάνωσαν η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων, στις 13 και 14 Μαΐου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν Ευρωβουλευτές, Στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τοπικής & περιφερειακής αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και κοινωνικών εταίρων.

 
«Επιχειρώντας Αλλιώς»: Μάθε τι είναι η Κοινωνική Επιχε

Πραγματοποιήθηκε η ημέρα ενημέρωσης για το Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ (18/4/2016)

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο Αθηνών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα την ενημέρωση γύρω από το Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη. Η ημερίδα είχε κεντρικό ομιλητή τον Nicholas Jennett, επικεφαλής της "Investment Team for Europe" της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και στο κλείσιμο θα εκφώνησε ομιλία ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. κύριος J. Katainen,αρμόδιος για θέματα επενδύσεων.

 
 

Πρόσθετα εργαλεία

  • Εκτυπώσιμη μορφή
  • Σμίκρυνση κειμένου
  • Μεγέθυνση κειμένου

Κρατήστε επαφή

Σημεια Επικοινωνιας Europe Direct

Newsletter

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το δικτυακό τόπο

Ναι Όχι