Language selector

 
left
  slide
right
transtrans
 

es da de el en fr it nl pt fi sv

Voedselveiligheid

Brievenbus

Welkom bij de brievenbus van het Directoraat-generaal Gezondheid en consumentenbescherming. We zullen proberen uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.

Soms ontvangen wij vragen die geen betrekking hebben op de activiteiten van DG Gezondheid en consumentenbescherming. Een andere instelling of directoraat-generaal kan u in zo'n geval een preciezer antwoord geven. Op de onderstaande lijst vindt u links naar websites waar u wellicht de juiste geadresseerde kunt vinden of waar u een antwoord vindt op uw vraag.

  • Voor algemene vragen over het Europese beleid kunt u de informatiepagina's van de Commissie raadplegen.
  • Als u niet weet tot welk directoraat-generaal u uw e-mail kunt richten, kunt u uw vraag stellen aan EUROPE DIRECT . Hier krijgt u de informatie die u zoekt of wordt uw vraag doorgestuurd naar de betrokken afdeling.
  • Voor de brievenbussen van de andere directoraten-generaal kunt u kijken op de lijst met brievenbussen van de Commissie.
  • Wetteksten op het gebied van gezondheid en consumentenbescherming die de afgelopen 60 dagen in het Publicatieblad zijn gepubliceerd, vindt u in de juridische database EUR-LEX .
  • Als u vragen hebt over nationale wetgeving kunnen nationale instanties en consumentenorganisaties EN u vaak betere informatie verschaffen.
  • Probeert u onze ZOEK -functie eens: daarmee vindt u een lijst met de documenten over het desbetreffende onderwerp op de website van de Commissie.

Stuur uw vraag naar: sanco-mailbox@ec.europa.eu

BELANGRIJKE JURIDISCHE KENNISGEVING - Op de informatie die via deze brievenbus wordt gegeven is een disclaimer van toepassing.
Bij technische problemen kunt u contact opnemen met onze
webmaster

of schrijven naar het volgende adres:
Europese Commissie
Directoraat-generaal Gezondheid en consumentenbescherming
Wetstraat 200
B-1049 Brussel - België

- Zie ook: brievenbussen op de Europa-website voor een lijst van de brievenbussen van alle instellingen, instanties en organen van de EU.

(Tekst disclaimer voor de brievenbus: De Europese Commissie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de in de antwoorden van de brievenbus geuite informatie en standpunten. De brievenbus geeft uitsluitend informatie van algemene aard die niet gericht is op de specifieke omstandigheden van een persoon of entiteit; deze is niet noodzakelijkerwijs gedetailleerd, volledig, correct of up-to-date en kan individueel professioneel of rechtskundig advies niet vervangen. )

Top


VOEDSELVEILIGHEID | VOLKSGEZONDHEID | CONSUMENTENZAKEN | DIRECTORAAT-GENERAAL GEZONDHEIDS-EN CONSUMENTENBESCHERMING

 
lefttranspright

 

  Print  
Public HealthFood SafetyConsumer Affairs