Language selector

 
left
  slide
right
transtrans
 

es da de el en fr it nl pt fi sv

Fødevaresikkerhed

Mailbox

Velkommen til Generaldirektoratet for Sundhed og Forbrugerbeskyttelses mailbox-service. Vi bestræber os på at besvare spørgsmål så godt og så hurtigt som muligt.

Erfaringen viser, at de henvendelser, vi får, ikke altid angår arbejdet i Generaldirektoratet for Sundhed og Forbrugerbeskyttelse, og at andre institutioner eller generaldirektorater vil kunne give mere præcise svar. Det anbefales derfor at anvende vores referenceliste over yderligere informationskilder, hvor den relevante adresse kan findes, eller hvor du eventuelt selv kan finde svar på det pågældende spørgsmål.

  • Kilder indeholdende generelle oplysninger om europæiske politikker kan findes på siden Information på Europa-serveren.
  • Hvis du er i tvivl om, hvilket generaldirektorat spørgsmålet skal sendes til, kan du henvende dig til tjenesten EUROPA DIREKTE . Europa Direkte leverer de ønskede oplysninger eller sender spørgsmålet videre til den relevante afdeling.
  • Se Kommissionens oversigt over postkasser for hurtigt at finde frem til andre generaldirektoraters postkasser.
  • Hvis du har behov for at finde en juridisk tekst inden for området Sundhed og Forbrugerbeskyttelse, som er blevet offentliggjort i De Europæiske Fællesskabers Tidende inden for de sidste 60 dage, kan den hentes fra den juridiske database EUR-LEX .
  • Er der tale om spørgsmål vedrørende national lovgivning, kan nationale myndigheder og forbrugerorganisationer EN ofte være behjælpelige med mere præcise oplysninger.
  • Brug vores søgefunktion til at finde relevante dokumenter på Kommissionens netsted.

Send dit spørgsmål til: sanco-mailbox@ec.europa.eu

VIGTIG JURIDISK MEDDELELSE - Oplysningerne på dette netsted er omfattet af en erklæring om ansvarsfraskrivelse .
Kontakt
WebMaster i tilfælde af tekniske problemer med disse sider

eller skriv til følgende adresse:
European Commission
Directorate-General Health and Consumer Protection
Rue de la Loi 200 / Wetstraat 200
B-1049 Bruxelles / Brussel - Belgium

- Se også indgangen kontakt på Europa-serveren, hvor man får en fortegnelse over postkasser i alle EU-institutioner, -agenturer og -organer.

(Ansvarsfraskrivelsestekst til mailboxen: Europa-Kommissionen påtager sig intet som helst ansvar for oplysninger eller synspunkter, som sendes fra mailboxen. Mailboxen omfatter kun information af generel karakter, som ikke er rettet mod nogen bestemt enkeltperson eller enhed; oplysningerne er ikke nødvendigvis dækkende, fuldstændige, nøjagtige eller ajourførte og kan ikke erstatte individuel professionel rådgivning. )

Top


FØDEVARESIKKERHED | FOLKESUNDHED | FORBRUGERANLIGGENDER | GENERALDIREKTORATET FOR SUNDHED OG FORBRUGERBESKYTTELSE

 
lefttranspright

 

  Print  
Public HealthFood SafetyConsumer Affairs