Ribištvo

INSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable Fish

Iskanje
    Prosto besedilo
Povezane vsebine
Novice
The event will highlight the progress made over the last years and further actions needed in developing a sustainable aquaculture sector in the EU.
Implementation of the Second Cycle of the Marine Strategy Framework Directive: achieving coherent, coordinated and consistent updates of the determinations of Good Environmental Status, initial assessments and environmental targets.

Evropska opazovalnica trgov za proizvode iz ribištva in akvakulture

Evropska opazovalnica trgov za proizvode iz ribištva in akvakulture je spletno orodje, ki ga je Evropska komisija razvila za izboljšanje tržnih informacij ter preglednosti in učinkovitosti trgov za proizvode iz ribištva in akvakulture.  Orodje je namenjeno proizvajalcem, predelovalcem, uvoznikom, prodajalcem na drobno, potrošnikom, tržnim analitikom in snovalcem politike.

Opazovalnica omogoča neposredno spremljanje količine, vrednosti in cene proizvodov iz ribištva in akvakulture, in sicer od prve prodaje do maloprodaje, vključno z uvozom in izvozom. Podatki so zbrani iz držav EU, Norveške, Islandije in institucij EU ter se vsak dan posodabljajo.

 

 Dostop do opazovalnice