Pescuit

INSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable Fish

Căutare
    După cuvântul sau expresia
Date relevante
Actualitate
The event will highlight the progress made over the last years and further actions needed in developing a sustainable aquaculture sector in the EU.

Observatorul pieței UE de produse din pescuit și acvacultură (EUMOFA)

EUMOFA este un instrument on-line dezvoltat de Comisia Europeană pentru a obține mai multe date despre piață și pentru a spori transparența și eficiența pieței pentru produsele din pescuit și acvacultură.  Observatorul furnizează informații de interes pentru producători, operatori din sectorul prelucrării, importatori, distribuitori, consumatori, analiști ai piețelor și factori de decizie.

EUMOFA permite monitorizarea directă a volumului, valorii și prețului produselor din pescuit și acvacultură, de la prima vânzare până în etapa comercializării cu amănuntul, inclusiv în cazul importurilor și exporturilor. Datele sunt colectate din statele membre ale UE, din Norvegia și Islanda și de la instituțiile UE și sunt actualizate în fiecare zi.

 

 Accesați EUMOFA