Halászat

INSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable Fish

Keresés
    Szabad szöveg alapján
Kapcsolódó anyagok
Hírek
The EU has today taken another step to protect sea bass stocks in Europe. The 28 EU member states agreed to the Commission's proposal to increase the minimum size for northern sea bass from 36 to 42 cm.
ICCAT has published a number of vacancies linked to ICCAT Atlantic Ocean Tropical Tuna Tagging Programme (AOTTP)
The European Commission is organising a selection procedure to fill five administrator posts at AD8 level within the Directorate-General for Maritime Affairs and Fisheries (DG MARE), in the fields of fisheries science and marine/maritime sciences. Deadline for applications: 31.07.2015.

A Halászati és Akvakultúra-termékek Piacának Európai Megfigyelőközpontja (EUMOFA)

Az EUMOFA egy online eszköz, melyet az Európai Bizottság fejlesztett ki abból a célból, hogy bővítse a hozzáférhető piaci információk körét, és egyúttal hozzájáruljon a halászati és akvakultúra-termékek piacának áttekinthetőbb működéséhez.  Ezek az információk a termelők, a feldolgozók, az importőrök, a kiskereskedők, a fogyasztók, a piacelemzők és a döntéshozók számára egyaránt hasznosak.

Az EUMOFA révén közvetlenül figyelemmel lehet kísérni a halászati és akvakultúra-termékek mennyiségének, értékének és árának alakulását az első értékesítéstől a kiskereskedelmi forgalmazásig, az import- és exportműveleteket is beleértve. Az EUMOFA által létrehozott adatbázis adatai az uniós országokból, Norvégiából, Izlandról és az uniós intézményektől származnak és naponta frissülnek.

 

 EUMOFA: Belépés a honlapra