Kalastus

INSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable Fish

Haku
    Vapaa tekstihaku
Lisää aiheesta
Uutiset
The proposal is based on the recently adopted multiannual fisheries management plan for the Baltic Sea, and takes into consideration scientific advice received in May 2016.

Kalastus- ja vesiviljelytuotteiden markkinoiden EU-seurantakeskus (EUMOFA)

Euroopan komission kehittämän EUMOFA-verkkotietokannan tavoitteena on parantaa markkinatiedon saatavuutta ja edistää kalastus- ja vesiviljelytuotteiden markkinoiden avoimuutta ja tehokkuutta.  EUMOFA-tietokannassa on hyödyllistä tietoa niin tuottajille, jalostajille, maahantuojille, vähittäismyyjille, kuluttajille, markkinatutkijoille kuin päättäjillekin.

EUMOFA-tietokannan avulla on mahdollista seurata kalastus- ja vesiviljelyalan tuotannon määriä, arvoa ja hintoja ensimyynnistä vähittäiskauppavaiheeseen, tuonti ja vienti mukaan luettuina. Tietoa kerätään EU-maista, Islannista, Norjasta ja EU:n toimielimiltä ja sitä päivitetään päivittäin.

 

 EUMOFA-sivusto