Kalastus

INSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable Fish

Haku
    Vapaa tekstihaku
Lisää tästä aiheesta
Uutiset
Following the restoration of constitutional order in Guinea-Bissau, the EU and Guinea-Bissau have signed a new three-year fisheries Protocol under the Sustainable Fisheries Partnership Agreement between the two parties. EU boats, mostly from Spain, Portugal, France, Greece and Italy, will now be able to resume fishing in local waters following a two year interruption.
The Commission welcomes that the EU, the Faroe Islands and Norway reached agreement on 21 November on an arrangement on mackerel fisheries for 2015.

Kalastus- ja vesiviljelytuotteiden markkinoiden EU-seurantakeskus (EUMOFA)

EU-markkinatietoutta verkossa

Euroopan komission kehittämän EUMOFA-verkkotietokannan tavoitteena on parantaa kalastus- ja vesiviljelyalan markkinatiedon saatavuutta. Se on suunnattu niin tuottajille, jalostajille, vähittäismyyjille, kuluttajille, markkinatutkijoille kuin päättäjillekin.

EUMOFA-tietokannan avulla on mahdollista seurata reaaliaikaisesti kalastus- ja vesiviljelyalan tuotannon määriä, arvoa ja hintoja kaikissa EU-maissa. Se tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi ja edistää kalastus- ja vesiviljelyalan markkinatietoutta.

 EUMOFA-sivusto