Kalastus

INSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable Fish

Haku
    Vapaa tekstihaku
Lisää aiheesta
Uutiset
The European Commission has adopted a key investment package for the Slovenian maritime, fisheries and aquaculture sectors worth 32.6m, including almost 25m of EU funds, for the period 2014-2020.

Kalastus- ja vesiviljelytuotteiden markkinoiden EU-seurantakeskus (EUMOFA)

Euroopan komission kehittämän EUMOFA-verkkotietokannan tavoitteena on parantaa markkinatiedon saatavuutta ja edistää kalastus- ja vesiviljelytuotteiden markkinoiden avoimuutta ja tehokkuutta.  EUMOFA-tietokannassa on hyödyllistä tietoa niin tuottajille, jalostajille, maahantuojille, vähittäismyyjille, kuluttajille, markkinatutkijoille kuin päättäjillekin.

EUMOFA-tietokannan avulla on mahdollista seurata kalastus- ja vesiviljelyalan tuotannon määriä, arvoa ja hintoja ensimyynnistä vähittäiskauppavaiheeseen, tuonti ja vienti mukaan luettuina. Tietoa kerätään EU-maista, Islannista, Norjasta ja EU:n toimielimiltä ja sitä päivitetään päivittäin.

 

 EUMOFA-sivusto