Navigointipolku


Keitä olemme
Edustuston esittely

Tulevia tapahtumia Eurooppasalissa
Lähetä tämä sivuLähetä tämä sivuTulostaTulosta

Eurooppasalissa järjestetään EU- ja Eurooppa-aiheisia tapahtumia. Tällä sivulla tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa!

Eurooppasali sijaitsee Voimatalon katutasossa (Malminkatu 16, Helsinki). Eurooppasalin yhteydessä toimii EU-tietopiste, josta voit noutaa maksutonta EU-tietoutta.

Tulevia tapahtumia Eurooppasalissa

28.5. Perehdyttämisen parhaat käytännöt monimuotoisessa työyhteisössä: keskustelu- ja verkostoitumistilaisuus työnantajille

Keskustelutilaisuudesta on mahdollista varata aika oman yrityksen esittelylle (15–20 min) ja tuoda näin esiin niitä parhaita käytäntöjä, jotka juuri teidän yrityksessänne ovat auttaneet uusia työnhakijoita parhaiten perehtymään työtehtäviinsä ja organisaationne toimintakulttuuriin. Työelämässä tarvitaan nyt meitä kaikkia: maahan muuttaneiden, vammaisten tai osatyökykyisten työnhakijoiden osaaminen on saatava käyttöön. Tilaisuus on osa Osaavat naiset ‑projektin Anna osaajalle mahdollisuus -kampanjaa.

Tilaisuus järjestetään Eurooppasalissa (Malminkatu 16, Helsinki) klo 9–12.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 25.5. mennessä osoitteessa: http://www.monikanaiset.fi/index.php/media/news/1-tiedotteet/276-ontilaisuus-285.

 

1.6. Uusiutuvan energian mahdollisuudet Suomessa ja EU:ssa

Voimmeko parantaa energiaomavaraisuutta suomalaisella osaamisella?

Tervetuloa kuulemaan uusiutuvan energian eturivin asiantuntijoita info‐ ja keskustelutilaisuuteen Eurooppasaliin maanantaina 1.6.2015 klo 11.00–13.00 (Malminkatu 16, Helsinki).

Puhumassa ovat Mika Anttonen, hallituksen puheenjohtaja, St1 Oy, Armi Temmes, professori, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Johtamisen laitos ja Ilmo Kukkonen, geofysiikan professori, Helsingin yliopisto, Fysiikan laitos. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Euroopan parlamentin jäsen Anneli Jäätteenmäki.

 

12.6. Autolla Nepaliin -elokuvan ilmaisnäytös Eurooppasalissa

Euroopan komission Suomen-edustusto esittää Autolla Nepaliin –elokuvan Helsinki-päivänä 12.6. klo 17.30 Eurooppasalissa.

Timo Peltokankaan ohjaama Autolla Nepaliin on vuoden 2014 suomalainen dokumenttielokuva. Dokumentti kertoo viiden nuoren miehen matkasta, joka ei ole niin helppo kuin he aluksi luulivat. Matkan varrella he kohtaavat yllättäviä vastoinkäymisiä aina vaarallisista vuoristoteistä terrorismin uhkaan. Ystävysten tavoitteena oli saada huomiota kastittomien oloille ja erityisesti paikalliselle naisten turvakodille.

Automatkalle pääsee mukaan Helsinki-päivänä Eurooppasalissa!

Esitykseen mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Jos haluat varmistaa mahtumisesi mukaan, nouda ilmaislippusi kaupungintalon Virka Infosta. (Pohjoisesplanadi 11–13). Lippujen jako käynnistyy pe 5.6.2015 klo 9.00.
Mukaan pääsee myös ilman lippua, jos tilaa on.

Tiedustelut tapahtumista: comm-rep-hel-eps@ec.europa.eu tai puh. 09 6226 5421 / 0400 164 802
Tilaa sähköinen uutiskirjeemme: comm-rep-hel-eps@ec.europa.eu
Seuraa tapahtumatiedotusta myös sosiaalisessa mediassa Eurooppasali-Europasalen facebook- sivulla sekä Twitterissä!

Eurooppasali sijaitsee osoitteessa Malminkatu 16, 00100 Helsinki

Eurooppasali sijaitsee Voimatalossa

Ilmoitustaulu


Oikotie

Euroopan komissio
Komissaarit
Kehitysyhteistyön teemavuosi
Kirjoituskilpailu
Maailma kylässä
Latvia
Resurssitehokkuus
Europe Direct
Sinun Eurooppasi -neuvonta
EU Bookshop
Euroopan parlamentti Suomen tiedotustoimisto
Viimeisin päivitys: 27/05/2015  |Sivun alkuun