Navigointipolku


Keitä olemme
Edustuston esittely

Tulevia tapahtumia Eurooppasalissa
Lähetä tämä sivuLähetä tämä sivuTulostaTulosta

Eurooppasalissa järjestetään EU- ja Eurooppa-aiheisia tapahtumia. Tällä sivulla tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa!

Eurooppasali sijaitsee Voimatalon katutasossa (Malminkatu 16, Helsinki). Eurooppasalin yhteydessä toimii EU-tietopiste, josta voit noutaa maksutonta EU-tietoutta.

Tulevia tapahtumia Eurooppasalissa

8.-15.4. Valokuvanäyttely "A War in Europe's Neighborhood"

Valokuvanäyttely "A War in Europe's Neighborhood" esillä Eurooppasalissa 8.-15.4. Näyttelyssä on mukana yhden venäläisen ja kahden ukrainalaisen valokuvaajan kuvia Ukrainasta: Ivan Lyubish-Kirdey (Ukraina), Maxim Dondyk (Ukraina) ja Alexander Aksakov (Venäjä). Näyttelyn on järjestänyt Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry.

 

17.4.-29.4. Eurooppalaisen elokuvan viikot

On jälleen Eurooppalaisen elokuvan viikkojen aika! Tämän vuoden ohjelmisto tuo esiin kehitysyhteistyön eurooppalaisen teemavuoden eri ulottuvuuksia. Kaikkiaan mukana on 23 elokuvaa, joiden aiheina on mm. maahanmuutto, koulutus, naiset ja tytöt sekä rauha ja turvallisuus. Isojen teemojen ympärille rakentuu tarinoita kasvusta, rakkaudesta ja paremman tulevaisuuden rakentamisesta. Elokuvat tuovat tarinansa maailmalta lähelle katsojaa draaman, dokumentin, musiikin ja huumorin keinoin. Tarkoituksena on vaikuttaa ja liikuttaa – onhan kyseessä meidän maailmamme, meidän ihmisarvomme ja meidän tulevaisuutemme, kuten teemavuoden motto kuuluu.

 Tapahtuman järjestävät Euroopan komission Suomen-edustusto ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto yhdessä EU-maiden ja EU-jäsenehdokasmaiden suurlähetystöjen ja kulttuuri-instituuttien kanssa. Tapahtuma on maksuton. Eurooppasaliin (Malminkatu 16, Helsinki) mahtuu 100 katsojaa. Kuhunkin näytökseen aletaan jakaa lippuja tuntia ennen näytöstä Eurooppasalin aulatilassa ja salin ovet avataan 10 minuuttia ennen jokaista näytöstä. Elokuvat on tekstitetty englanniksi.

Eurooppalaisen elokuvan viikkojen koko ohjelma löytyytäältä pdf - 3 MB [3 MB] . Tervetuloa!

Tiedustelut tapahtumista: comm-rep-hel-eps@ec.europa.eu tai puh. 09 6226 5421 / 0400 164 802
Tilaa sähköinen uutiskirjeemme: comm-rep-hel-eps@ec.europa.eu
Seuraa tapahtumatiedotusta myös sosiaalisessa mediassa Eurooppasali-Europasalen facebook- sivulla sekä Twitterissä!

Eurooppasali sijaitsee osoitteessa Malminkatu 16, 00100 Helsinki

Eurooppasali sijaitsee Voimatalossa

Ilmoitustaulu


Oikotie

Euroopan komissio
Komissaarit
Kehitysyhteistyön teemavuosi
Kirjoituskilpailu
Latvia
Resurssitehokkuus
Europe Direct
Sinun Eurooppasi -neuvonta
EU Bookshop
Euroopan parlamentti Suomen tiedotustoimisto
Viimeisin päivitys: 13/04/2015  |Sivun alkuun