Navigointipolku


Keitä olemme
Edustuston esittely

Järjestä tapahtumasi Eurooppasalissa
Lähetä tämä sivuLähetä tämä sivuTulostaTulosta

Eurooppasali on Euroopan komission Suomen-edustuston ja Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimiston yhteinen tila, jossa järjestetään Euroopan unioniin ja Eurooppaan liittyviä tilaisuuksia. Eurooppasali sijaitsee Voimatalossa (Malminkatu 16, Helsinki).

Järjestä tapahtumasi Eurooppasalissa

Eurooppasali on Euroopan komission Suomen-edustuston ja Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimiston yhteinen, kansalaisten, kansalaisjärjestöjen, poliittisten toimijoiden ja tiedotusvälineiden käyttöön tarkoitettu julkinen tila.

Eurooppasalin tavoitteena on lisätä EU-aiheista käytävää keskustelua tarjoamalla keskustelufoorumeja ja – kanavia joiden kautta erilaiset näkemykset EU-asioista pääsevät esiin. Eurooppasalissa järjestetään mm. näyttelyitä, elokuva- ja teatteriesityksiä, kirjallisuusiltoja, seminaareja, debatteja ja luentotilaisuuksia etenkin politiikan, kulttuurin, koulutuksen ja kansalaisyhteiskunnan aloilla. Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia.

Eurooppasalissa on tilaa sadalle ihmiselle. Tarvittaessa käytössä on myös 36-paikkainen neuvotteluhuone ja keittiötilat. Eurooppasalissa on modernit kuvan- ja äänentoistolaitteet sekä Internet-yhteys. Tila on esteetön. Tapahtumien yhteydessä voit noutaa maksutonta EU-tiedotusmateriaalia EU-tietopisteestä.

Tilaisuuksia voidaan järjestää pääsääntöisesti arkisin klo 9-17.30 välillä, sopimuksen mukaan myös arki-iltaisin.

Eurooppasalin avoimista tapahtumista saat tietoa mm. Euroopan komission Suomen-edustuston viikkotiedotteesta, Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimiston Parlamentin viikosta, tai Eurooppasalin nettisivuilta. Eurooppasalin tapahtumista ja muista EU-uutisista tiedotetaan ja keskustellaan myös Eurooppasali - Europasalen facebook- sivulla ja Twitterissä.

Jos haluat järjestää tapahtuman Eurooppasalissa, ota yhteys Eurooppasalin tapahtumakoordinaattoriin, e-mail: comm-rep-hel-eps@ec.europa.eu, puh. 0400 164 802 tai 09 6226 5421

Tervetuloa Eurooppasaliin!

Tulevia tapahtumia Eurooppasalissa

Ilmoitustaulu


Oikotie

Euroopan komissio
Komissaarit
Kehitysyhteistyön teemavuosi
Luxemburg
Resurssitehokkuus
Europe Direct
Sinun Eurooppasi -neuvonta
EU Bookshop
Euroopan parlamentti Suomen-tiedotustoimisto
Viimeisin päivitys: 23/01/2015  |Sivun alkuun