Navigointipolku


Keitä olemme
Edustuston esittely

Toimittajille
Lähetä tämä sivuLähetä tämä sivuTulostaTulosta

Newsroom

Europa-palvelimen Newsroom-sivuilta löytyvät päivän pääuutiset, muut uusimmat uutiset ja tiedotteet. Sivuilta voi hakea myös audiovisuaalista materiaalia, tausta-aineistoa, aikatauluja ja yhteystietoja. Komission tiedotteet julkaistaan verkossa keskipäivän tiedotustilaisuuksien päätyttyä, klo 13 jälkeen.

RAPID-tietokanta

EU:n toimielinten tiedotteita ja taustamateriaalia voi hakea RAPID-tietokannasta. Tällä hetkellä mukana on Euroopan komission, ministerineuvoston, tuomioistuimen, tilintarkastustuomioistuimen, oikeusasiamiehen, investointipankin, talous- ja sosiaalikomitean ja alueiden komitean lehdistötiedotteet.

Komission tiedottajat

Komission tiedottajat toimivat viestintäpääosastolla. Yksikön toimintaa johtaa päätiedottaja, joka myös vetää komission päivittäiset tiedotustilaisuudet. Yksikkö vastaa komission tiedotteiden ja taustamateriaalin tuottamisesta sekä yhteyksistä tiedotusvälineisiin.

Komission kokous

Komission jäsenten kollegion viikkokokous järjestetään keskiviikkoisin Brysselissä. Euroopan parlamentin täysistuntojen aikaan kokous järjestetään yleensä Strasbourgissa.

Lisätietoja ja asialistat

 

Euroopan toimielinten kalenteri

Ilmoitustaulu


Oikotie

Euroopan komissio
Komissaarit
Kehitysyhteistyön teemavuosi
Kirjoituskilpailu
Latvia
Resurssitehokkuus
Europe Direct
Sinun Eurooppasi -neuvonta
EU Bookshop
Euroopan parlamentti Suomen tiedotustoimisto
Viimeisin päivitys: 31/03/2015  |Sivun alkuun