Edustusto Suomessa

Uutiset

Pages

27/04/2017

Komission pk-yritysaloitteen puitteissa tehty uusi rahoitussopimus tuo suomalaisten pienyritysten saataville 150 miljoonan euron lisärahoituksen.

Luokka:
Työllisyys, kasvu ja investoinnit
27/04/2017

Komissio on tänään lähettänyt Suomelle EU:n rikkomusmenettelyyn kuuluvan ns. perustellun lausunnon jätedirektiivin vaatimusten puutteellisesta sisällyttämisestä Suomen lainsäädäntöön.

Luokka:
Energia- ja luonnonvarat
26/04/2017

Komissio on tehnyt ensimmäiset konkreettiset aloitteet ns. Euroopan sosiaalisten oikeuksien pilarin kehittämiseksi. Lainsäädäntöpuolella komissio ehdottaa parannuksia työ- ja yksityiselämän tasapainottamiseen.

Luokka:
Oikeusasiat ja kansalaisoikeudet
26/04/2017

Komissio on tänään tehnyt suosituksen ns. Euroopan sosiaalisten oikeuksien pilarista. Samalla on julkistettu keskustelunavaus EU:n sosiaalisen ulottuvuuden kehittämisestä vuoteen 2025 mennessä.

Luokka:
Oikeusasiat ja kansalaisoikeudet
Kasvun karavaani -logo
12/04/2017

Kasvun karavaani pysähtyy seuraavalle keitaalleen Saloon perjantaina 28.4. Päivän aikana tutustutaan Euroopan globalisaatiorahaston tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä sen tuella luotuihin uusiin työpaikkoihin ja yrityksiin. 

Luokka:
Työllisyys ja sosiaaliset oikeudet, Työllisyys, kasvu ja investoinnit
12/04/2017

Viimeksi kuluneiden kahden vuoden aikana EU:hun on saapunut satojatuhansia lapsia, joista monet ovat tulleet ilman perhettään. Lastensuojelu on keskeinen osa Euroopan muuttoliikeagendaa, ja komissio tukee EU-maita järjestämällä koulutusta sekä tarjoamalla ohjeistusta, toiminnallista tukea ja rahoitusta.

Luokka:
Maahanmuutto
munEUarki
07/04/2017

Euroopan unioni. Tuo iso ja vaikeasti hahmotettava kokonaisuus. Vai sittenkin ihan pienet jutut jokapäiväisessä elämässä? Oletko koskaan ajatellut miten EU näkyy sinun päivittäisessä toiminnassasi tai millaista arki oli ennen EU:ta? Nyt on tähän pohdintaan ihan mahtava hetki, sillä:

07/04/2017

Euroopan komissio on esittänyt, että Suomelle myönnetään 2,6 miljoonaa euroa tukea Euroopan globalisaatiorahastosta.

Luokka:
Työllisyys, kasvu ja investoinnit
07/04/2017

Euroopan komissio ja EU:n kuluttajaviranomaiset käynnistivät lokakuussa 2016 koko EU:n laajuisen koordinoidun seulonnan, jonka kohteena oli 352 hintavertailu- ja matkavaraussivustoa. Siinä kävi ilmi, että 235 sivustolla hintatiedot eivät olleet luotettavia.

Luokka:
Oikeusasiat ja kansalaisoikeudet
06/04/2017

Euroopan talous- ja sosiaalikomitean (ETSK) järjestämässä "Sinun Eurooppasi, sinun mielipiteesi" -nuorisotapahtumassa oli mukana 100 lukioikäistä 33 koulusta EU-maista ja viidestä ehdokasmaasta. Suomen delegaation muodosti 4 oppilasta Helsingin Töölön yhteiskoulusta ja he saivat ennakkoon sparrausta Euroopan talous- ja sosiaalikomitealta.

Luokka:
Energia- ja luonnonvarat

Pages