Sökväg


Om oss
Om representationen

Europeiska filmveckorna i Europasalen 28.3–11.4
Tipsa någon om denna sidaTipsa någon om denna sidaPrintPrint

17/03/2014

Under året för Europavalet följer Europeiska filmveckorna 2014 i Helsingfors temat "Gör något. Gör det bättre. Gör skillnad." Programmet omfattar 29 modiga berättelser om antingen kollektiva eller enskilda personers åtgärder för att göra en skillnad.

  Europeiska filmveckorna i Europasalen 28.3–11.4

  Vi får se olika typer av filmer om människor som osjälviskt försöker hjälpa andra under krig och humanitära kriser, vi lär oss vad som får människor att förenas bakom en demokratisk rörelse, vi kan uppleva revolutionära ögonblick genom musik, och vi utmanas av förhållandet till oss själva och till andra.

  Evenemanget ordnas av Europeiska kommissionens representation i Finland och Europaparlamentets informationskontor i Finland i samarbete med EU-ländernas och EU-kandidatländernas ambassader och kulturinstitut. Alla filmförevisningar är gratis. Europasalen (Malmgatan 16, Helsingfors) har plats för 100 personer. Biljetterna börjar delas ut en timme före varje förevisning börjar i Europasalens aula. Dörrarna öppnas 15 minuter före förevisningen. Välkommen!

  Se hela programmet här .

  Anslagstavla


  Genvägar

  Europeiska kommissionen
  Kommissionärerna
  Dina rättigheter, din framtid
  Europaåret för medborgarna
  Italiens EU-ordförandeskap
  Resurseffektivitet
  Den finansiella och ekonomiska krisen
  Europe Direct
  Ditt Europa – Rådgivning
  Climate Action
  EU Bookshop
  Europaparlament Informationskontoret i Finland
  Senaste uppdatering: 14/04/2014  |Till början