Sökväg


Om oss
Om representationen

EU på SuomiAreena i Björneborg 17-19.7.2013
Tipsa någon om denna sidaTipsa någon om denna sidaPrintPrint

08/07/2013

Europeiska kommissionens representation i Finland och Europaparlamentets informationskontor i Finland deltog också i år i SuomiAreena i Björneborg.

Diskussionen med temat "Europas nya taktart" 18.7.2013

  EU på SuomiAreena i Björneborg 17-19.7.2013

  Kom och lyssna på diskussionen med temat "Europas nya taktart" där kommissionens vice ordförande Olli Rehn och en rad finska Europaparlamentariker delger sina åsikter om EU:s framtida val och utmaningar, det nära anstående Europavalet inte att förglömma. Från SuomiAreena är det nästan exakt ett år till dess att Europaparlamentet väljer en ny ordförande för kommissionen. Diskussionen förs torsdagen den 18 juli kl. 10.30 - 11.45 i köpcentret Iso Karhu i centrum av Björneborg. Konferencier är redaktör Tuomas Enbuske. Evenemanget har en twittervägg och diskussionen förs i #EUtahti. Generellt är SuomiAreenas hashtagg #SuomiAreena.

  Dessutom hittar du EU:s infotält på Salutorget, på Georgsgatans sida, nära torgscenen. Infotältet är öppet onsdag – fredag 17-19.7 kl. 9-17. I tältet finns bl.a. en EU-frågesport, en ritningstävling för barn och en låda där du kan lämna dina frågor åt Europaparlamentarikerna och vice ordförande Rehn. Kom med och delta i diskussionen och hämta avgiftsfritt material! Kaffe torsdag kl. 9.00 i infotältet före huvudevenemanget. Dessutom finns det mera program på torgscenen.

  Sari Artjoki, Europeiska komissionens t.f. chef och Pekka Nurminen, chef för Europaparlamentets informationskontor i Finland talar om nya vindar och melodier i Europa.

  Nu kan du följa med och kommentera händelserna på SuomiAreena via representationens nya blogg Euronautti

  Euronautti är kommissionens representation i Finlands egna informella blogg med skrivelser och åsikter om aktuella frågor och intressanta djupanalyser av politiska fenomen. Målet är att presentera möjligast mångsidiga skribenter. Några exakta riktlinjer har inte dragits upp. Bloggen fungerar också som diskussionsforum.

  Anslagstavla


  Genvägar

  Europeiska kommissionen
  Kommissionärerna
  Europaåret för utvecklingssamarbete
  Luxemburg
  Resurseffektivitet
  Europe Direct
  Ditt Europa – Rådgivning
  EU Bookshop
  Europa Parlamentets Informationskontoret i Finland
  Senaste uppdatering: 31/07/2013  |Till början