Navigointipolku


Keitä olemme
Edustuston esittely

EU Porin SuomiAreenalla 17. – 19.7.2013
Lähetä tämä sivuLähetä tämä sivuTulostaTulosta

08/07/2013

Euroopan komission Suomen-edustusto ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto olivat jälleen mukana Porin SuomiAreenalla.

EU:n uusi tahtilaji -keskustelu 18.7.2013

  EU Porin SuomiAreenalla 17. – 19.7.2013

  Tule kuuntelemaan keskustelua teemalla "Euroopan uusi tahtilaji", jossa komission varapuheenjohtaja Olli Rehn sekä iso joukko suomalaisia MEPpejä jakavat näkemyksiään EU:n tulevaisuuden valintojen ja haasteiden ympärillä, tulevia vaaliasetelmia unohtamatta. SuomiAreenasta on noin tasan vuosi aikaa siihen, kun uusi Euroopan parlamentti valitsee uuden komission puheenjohtajan.  Keskustelutilaisuus järjestetään torstaina 18. heinäkuuta klo 10.30 - 11.45 Ison Karhun kauppakeskuksessa Porin keskustassa. Juontajana toimii toimittaja Tuomas Enbuske. Tilaisuudessa on twitter-seinä ja keskustelua käydään #EUtahti. Yleisesti SuomiAreenan twiiteissä käytetään #SuomiAreena.

  EU:n infoteltan löydät Kauppatorilta, Yrjönkadun puoleisella sivulta, läheltä Torilavaa. Infoteltta on avoinna keskiviikosta perjantaihin 17. – 19.7. klo 9.00 – 17.00. Teltalla on mm. EU-tietovisa, lasten piirustuskilpailu sekä laatikko johon voit jättää kysymyksiä MEPeille ja varapuheenjohtaja Rehnille. Tule keskustelemaan ja hakemaan maksutonta materiaalia! Infoteltalla on myös kahvitarjoilu torstaina kello 9.00 ennen päätapahtumaa.

  Euroopan uusista tuulista ja sävelistä Torilavalla puhuvat Sari Artjoki, Euroopan komission Suomen edustuston vt. päällikkö ja Pekka Nurminen, Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimiston päällikkö.

  SuomiAreenan tapahtumia voi nyt seurata ja kommentoida komission uuden blogin, Euronautin, kautta.

  Euronautti on komission Suomen edustuston oma vapaamuotoinen blogi, josta voi lukea kirjoituksia ja mielipiteitä ajankohtaisista asioista sekä mielenkiintoisia syväanalyyseja poliittisista ilmiöistä. Blogin tavoitteena on esitellä mahdollisimman monipuolisia kirjoittajia, eikä tarkkoja suuntaviivoja ole vedetty. Blogi toimii myös väylänä keskustelulle.

  Ilmoitustaulu


  Oikotie

  Euroopan komissio
  Komissaarit
  Kehitysyhteistyön teemavuosi
  Kirjoituskilpailu
  Latvia
  Resurssitehokkuus
  Europe Direct
  Sinun Eurooppasi -neuvonta
  EU Bookshop
  Euroopan parlamentti Suomen tiedotustoimisto
  Viimeisin päivitys: 31/07/2013  |Sivun alkuun