Navigointipolku


Keitä olemme
Edustuston esittely

Taiteiden yö 23. elokuuta Eurooppasalissa
Lähetä tämä sivuLähetä tämä sivuTulostaTulosta

08/08/2012

Euroopan komission Suomen-edustusto ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto järjestävät kulttuuriohjelmaa koko perheelle Taiteiden yönä Eurooppasalissa (Malminkatu 16). Tervetuloa katsomaan lasten ja aikuisten elokuvia, kokeilemaan flamencotanssia, nauttimaan improvisaatioteatterista sekä ihastelemaan ruotsalaista keramiikkanäyttelyä! Lapsille on tarjolla EU-puuhanurkkaus jossa voi rakentaa Euroopan karttaa, testata tietojaan EU-visassa ja katsella Eurooppa-videota. Myös meppejä on tavattavissa. Tervetuloa!

  OHJELMA:

  Klo 17.00 Lastenelokuva 'The Great Bear'. Tanskalaisohjaaja Esben Toft Jacobsenin ihastuttava animaatioelokuva sopii yli viisivuotiaille eikä tarinan seuraaminen välttämättä edellytä kieli- tai lukutaitoa.

  Klo 18.15. Fiesta Flamencan tanssitempaus. Flamencoryhmä Fiesta Flamenca järjestää tanssija Marianna Verdecian johdolla ja jereziläisen kitaristi Agustín de Cantaroten säestämänä tanssiesityksen ja flamenco-opetusta yleisölle. Tervetuloa kokeilemaan taputuksia ja koputuksia!

  Klo 19.15 Elokuva Platonin Akatemia (Akadimia Platonos Kreikka ja Saksa, 2009).Filippos Tsitosin ohjaama komedia on tekstitetty englanniksi.

  Klo 21.00 Improvisaatioryhmä Häpeämättömät esiintyy. Tervetuloa vaikuttamaan juonen kulkuun ja nauramaan! Esitys kestää 35 minuuttia.

  Tutustu myös koko elokuun esillä olevaan näyttelyyn På bordet 2012 -ruotsalaista käyttökeramiikkaa!


  Katso lisätietoja ohjelmasta täältä.

  Ilmoitustaulu


  Oikotie

  Euroopan komissio
  Komissaarit
  Kehitysyhteistyön teemavuosi
  Kirjoituskilpailu
  Latvia
  Resurssitehokkuus
  Europe Direct
  Sinun Eurooppasi -neuvonta
  EU Bookshop
  Euroopan parlamentti Suomen tiedotustoimisto
  Viimeisin päivitys: 08/08/2012  |Sivun alkuun