Navigointipolku


Keitä olemme
Edustuston esittely

Euroopan Space Expo Helsingin Narinkkatorilla!
Lähetä tämä sivuLähetä tämä sivuTulostaTulosta

08/08/2012

Helsinki isännöi uutta kiertävää näyttelyä, joka esittelee millainen välitön vaikutus avaruusalan toiminnoilla ja sovelluksilla on arjessamme. Avaruustekniikka auttaa esimerkiksi kuljetusten optimoinnissa, maa- ja kalatalouden tehostamisessa, ympäristön suojelemisessa tai turvallisuuden parantamisessa. Tällaisia sovelluksia on jo yli 30 000 kappaletta.

  Kuva: Lasse Kristensen

  Kööpenhaminassa ja Toulousessa suurmenestyksen saavuttanut näyttely saapuu Helsingin Narinkkatorille 17.—21. elokuuta. Kävijät saavat nähdä, koskea ja kokea monenlaisia innovatiivisia tekniikan tuotteita ja palveluita, jotka ovat mahdollisia avaruuden ansiosta. Näyttelyssä on myös asiantuntijoita, jotka luennoivat erinäisistä aiheista.

  Seuraavan kahden vuoden aikana näyttely järjestetään 20—30 kaupungissa. Ennen vuoden loppua näyttelyn kohteina ovat myös Bryssel, Wien, Larnaka ja Lontoo.

  Investoinnit EU:n lippulaivoihin Galileoon ja GMES:ään (Global monitoring for the environment and Security) hyödyttävät Euroopan kansalaisia useiden palvelujen ja sovellusten muodossa. Ne tarjoavat mahdollisuuden maailmanlaajuisiin markkinoihin ja tukevat työpaikkojen luomista ja talouskasvua.

  Katso lisätietoja täältä.

  Ilmoitustaulu


  Oikotie

  Euroopan komissio
  Komissaarit
  Kehitysyhteistyön teemavuosi
  Kirjoituskilpailu
  Latvia
  Resurssitehokkuus
  Europe Direct
  Sinun Eurooppasi -neuvonta
  EU Bookshop
  Euroopan parlamentti Suomen tiedotustoimisto
  Viimeisin päivitys: 22/08/2012  |Sivun alkuun