Navigointipolku


Keitä olemme
Edustuston esittely

Yhteistä maatalouspolitiikkaa jo 50 vuoden ajan!
Lähetä tämä sivuLähetä tämä sivuTulostaTulosta

23/01/2012

Euroopan komissio käynnisti tänään yhteisen maatalouspolitiikan (YMP) 50-vuotisjuhlan kunniaksi CAP@50-tiedotuskampajan. Yhteinen maatalouspolitiikka on Euroopan yhdentymisen kulmakivi, jonka ansiosta eurooppalaiset ovat saaneet nauttia turvallisesta elintarvikehuollosta ja elävästä maaseudusta jo viiden vuosikymmenen ajan. Vuoden kestävään tiedotuskampanjaan kuuluu vuorovaikutteinen internetsivusto, kiertävä näyttely, audiovisuaalista ja painettua aineistoa sekä tapahtumia niin Brysselissä kuin EU-maissakin.

  Euroopan komissio - lehdistötiedote

  Bryssel 23. tammikuuta 2012 – IP/12/36

  CAP@50-kampanja käynnistettiin tänään toimielinten yhteisessä tapahtumassa Brysselissä tunnuslauseenaan ”Eurooppa ja viljelijät kumppaneina”. Paikalla oli yli 150 vierasta, joiden joukossa nähtiin YMP:n historiaan ja nykyiseen uudistukseen liittyviä henkilöitä EU:n toimielimistä, mutta myös entisiä maatalouskomissaareja sekä sidosryhmien edustajia.

  Vuoden 2012 aikana järjestetään sekä kansallisia että EU:n tason tapahtumia, ja kiertävä näyttely lähtee keväällä 2012 matkalle ympäri Eurooppaa. Näyttely vierailee lukuisissa EU:n toimielimissä ja EU-maissa.

  Monikielisellä 50 vuotta YMP:tä -internetsivustolla on video maatalouden vaikutuksesta jokapäiväiseen elämäämme ja komissaari Ciolo┼čin kampanjaa esittelevä videolausunto. Kaikkialla Euroopassa pidettävistä tapahtumista päivitetään jatkuvasti tietoa sivustolle. Sivuilta voi ladata myös logon 50 vuotta yhteistä maatalouspolitiikkaa – Valmiina tulevaisuuteen.

  MEMO/12/32

  Ilmoitustaulu


  Oikotie

  Euroopan komissio
  Komissaarit
  Kehitysyhteistyön teemavuosi
  Kirjoituskilpailu
  Latvia
  Resurssitehokkuus
  Europe Direct
  Sinun Eurooppasi -neuvonta
  EU Bookshop
  Euroopan parlamentti Suomen tiedotustoimisto
  Viimeisin päivitys: 23/01/2012  |Sivun alkuun