Navigointipolku


Keitä olemme
Edustuston esittely

Ex-tupakoitsijaa ei pysäytä mikään
Lähetä tämä sivuLähetä tämä sivuTulostaTulosta

12/01/2012

EU:n komissio tarjoaa nyt vuoden aluksi uuden tavan ja apua tupakoinnin lopettamiseksi Ex-tupakoitsijaa ei pysäytä mikään -kampanjalla. Uusi vuosi on uusi alku — ja komissio on sitoutunut auttamaan tupakoitsijoita kaikkialla EU:ssa tulemaan pysäyttämättömiksi, lopultakin lopettamaan tupakoinnin ja aloittamaan elämästä nauttimisen. Viimeaikaisen tutkimuksen mukaan lähes 80 prosenttia ihmisistä, jotka tekevät uudenvuodenlupauksen, eivät pysty pitämään päätöstään. Monet menettävät motivaationsa ja kärsivät niistä haitoista, joita seuraa, kun päämäärään ei pääse.

  Ex-tupakoitsijaa ei pysäytä mikään

  Ex-tupakoitsijaa ei pysäytä mikään -kampanja innostaa ja motivoi tupakoinnin lopettamiseen. Se kannustaa tupakoitsijoita ajattelemaan uudestaan lopettamisen etuja, joita ovat parempi terveys, mukavampi yhdessäolo muiden ihmisten kanssa, aiempaa enemmän käytössä olevaa rahaa ja parempi elämänlaatu. Alle puolessa vuodessa yli 150 000 tupakoitsijaa EU-maissa on kirjautunut Euroopan komission internetissä olevaan terveysvalmennustyökaluun, iCoachiin. Kesäkuussa 2011 avattu jokaisen tupakoitsijan henkilökohtainen työkalu on auttanut jo tuhansia tupakoitsijoita eri puolilla EU:ta lopettamaan tupakoinnin. Nyt se auttaa tuhansia tupakoitsijoita lisää pitämään uudenvuodenlupauksen ja tulemaan pysäyttämättömiksi ex-tupakoitsijoiksi vuonna 2012.

  iCoach tarjoaa henkilökohtaisia vinkkejä ja neuvoja tupakoinnin lopettamiseksi sekä säännöllisiä sähköposteja, jotka tukevat jokaista vaihetta savuttomaan elämään siirryttäessä. Se sisältää myös keskustelufoorumin, jossa tupakoitsijat voivat tukea toisiaan ja keskustella kokemuksistaan, sekä tilastot, jotka näyttävät, miten käyttäjä on edistynyt pyrkiessään tulemaan pysäyttämättömäksi ex-tupakoitsijaksi.

  Katso lisätietoja myös komission kansanterveyssivustolta.

  Ilmoitustaulu


  Oikotie

  Euroopan komissio
  Komissaarit
  Kehitysyhteistyön teemavuosi
  Luxemburg
  Resurssitehokkuus
  Europe Direct
  Sinun Eurooppasi -neuvonta
  EU Bookshop
  Euroopan parlamentti Suomen-tiedotustoimisto
  Viimeisin päivitys: 27/01/2012  |Sivun alkuun