Sökväg


Om oss
Om representationen

Europeiska unionen har flyttat till ny adress i Helsingfors
Tipsa någon om denna sidaTipsa någon om denna sidaPrintPrint

09/06/2011

Europeiska kommissionens representation och Europaparlamentets informationskontor i Finland finns nu på en ny adress i Voimatalo vid Kampens torg (Malmgatan 16, 00100 Helsingfors). Voimatalo ligger alldeles intill Kampens köpcentrum bredvid Sähkötalo och är centralt beläget med mycket goda trafikförbindelser.

  Vi nu tagit i bruk de nya kontorslokalerna, och lokalerna för allmänheten öppnas i slutet av juli. De nya utrymmena erbjuder ännu bättre möjligheter än hittills att ordna olika EU-evenemang. EU-informationsdisken och Europasalen med 80 sittplatser är öppna för allmänheten och ligger på gatuplanet. Utrymmena är tillgängliga, de kan omformas för olika ändamål och är bättre utrustade än de tidigare utrymmena. De lämpar sig väl för seminarier och diskussionstillfällen, utställningar och t.ex. olika kulturevenemang.

  Det första stora evenemanget för allmänheten är Konstens natt den 26 augusti. Invigningen av de nya lokalerna äger rum i början av september. Vi informerar närmare om invigningen vid en senare tidpunkt.

  Kontoren har ny adress, men telefonnumren är de samma som tidigare.

  Mer information:

  Eikka Kosonen, chef för Europeiska kommissionens representation i Finland, eikka.kosonen@ec.europa.eu, tfn (09) 62 26 54 50

  Pekka Nurminen, chef för Europaparlamentets informationskontor i Finland, pekka.nurminen@europarl.europa.eu, tfn (09) 62 20 45 10

  Anslagstavla


  Genvägar

  Europeiska kommissionen
  Kommissionärerna
  Dina rättigheter, din framtid
  Europaåret för medborgarna
  Italiens EU-ordförandeskap
  Resurseffektivitet
  Den finansiella och ekonomiska krisen
  Europe Direct
  Ditt Europa – Rådgivning
  Climate Action
  EU Bookshop
  Europaparlament Informationskontoret i Finland
  Senaste uppdatering: 22/12/2011  |Till början