Navigációs útvonal

AA+A++Nyomtatható változatHonlaptérképRSSRSS

Tájékozódjon az Európa 2020 stratégiáról!


Európa 2020 – Látogasson el Ön is az Európa 2020 webhelyre!

Az Európa 2020 webhelyet rendszeresen frissítjük. Ha értesülni szeretne a webhelyen megjelenő legújabb hírekről, iratkozzon fel itt az RSS-hírcsatornára:

 

Mi az RSS-hírcsatorna?

Az RSS a Really Simple Syndication („igazán egyszerű egyidejű megjelentetés”) kifejezés rövidítése. Az RSS-hírcsatorna online fájl, amelynek segítségével az olvasó értesítést kap arról, ha egy adott oldal tartalma változik. Mivel a hírcsatornák automatikusan frissülnek, az olvasók könnyedén és késedelem nélkül nyomon követhetik a legújabb fejleményeket. A frissített tartalomról rövid leírások készülnek, amelyeket a teljes szöveghez vezető hivatkozás kísér. Az RSS-hírcsatornák lehetővé teszik, hogy más tartalomszolgáltatók is felhasználják a szöveget, automatikusan közzétéve azt.

Feliratkozás az Európa 2020 hírcsatornáira

Az RSS-hírcsatornára való feliratkozás hagyományos módjai a következők:

  • Internetböngésző alkalmazása: számos internetböngésző felajánlja az RSS-hírcsatornákra való feliratkozás lehetőségét. A feliratkozáshoz kattintson a hírcsatorna hivatkozására.
  • Hírolvasó program alkalmazása: másolja és illessze be az RSS-hírcsatorna internetcímét (URL) a hírolvasó programba. Ha számítógépén nincs telepítve hírolvasó program, gépelje az „RSS hírolvasó program” szavakat a kiválasztott keresőprogramba. Az keresés eredményeként megjelenő listában különféle felhasználói követelményeknek megfelelő hírolvasók közül válogathat.