Navigointipolku

AA+A++Tulostettava versioSivustokarttaRSSRSS

Seuraa Eurooppa 2020 -sivuston uutisia


Seuraa Eurooppa 2020 -sivuston uutisia

Eurooppa 2020 -sivustoa päivitetään säännöllisesti. Voit tilata sivuston viimeisimmät uutiset RSS-syötteinä seuraavista linkeistä:

 

Mitä ovat RSS-syötteet?

RSS (lyhenne sanoista Really Simple Syndication) on verkkosyöte eli tiedosto, jonka avulla lukija saa tiedon siitä, että verkkosivustolle on lisätty uutta sisältöä. Näin hän voi tarkistaa tuoreimmat uutiset nopeasti ja vaivattomasti. Syötteet päivittyvät automaattisesti. Päivitykset näytetään luettelona, joissa on lyhyt kuvaus ja linkki itse artikkeliin. RSS-syötteiden automaattisen jakelun ansiosta muut verkkojulkaisijat voivat käyttää sisältöä omilla sivustoillaan.

Näin tilaat Eurooppa 2020 -syötteet

RSS-syötteitä voi seurata useilla erilaisilla ohjelmilla. Yleisimmin käytetään seuraavia:

  • Internet-selaimet: monet selaimet tarjoavat mahdollisuuden tilata RSS-syötteitä. Napsauta selaimen yläpalkissa olevaa RSS-painiketta.
  • RSS-lukijat: kopioi ja liitä RSS-syötteen URL-osoite RSS-lukijaan. Ellei tietokoneellesi ole asennettu RSS-lukijaohjelmaa, löydät sellaisen hakukoneella hakusanalla "RSS News Reader". Haun tuloksena löydät useita ohjelmia, joista voit valita tarkoitukseesi parhaiten sopivan.