Διαδρομή πλοήγησης

Πώς να είστε πάντα ενήμερος για τη στρατηγική "Ευρώπη 2020"


Ευρώπη 2020 - Πώς να είστε πάντα ενήμερος για τη στρατηγική "Ευρώπη 2020"

Ο δικτυακός τόπος "Ευρώπη 2020" επικαιροποιείται τακτικά. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα που προστίθενται σ' αυτόν, μπορείτε να γίνετε συνδρομητές στο σύστημα άμεσης ενημέρωσης μέσω RSS:

 

Τι είναι το "RSS";

"RSS" σημαίνει "Really Simple Syndication" και αναφέρεται στην άμεση αποστολή διαδικτυακού περιεχομένου που αλλάζει συνεχώς. Πρόκειται για ένα αρχείο που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βλέπει εύκολα και έγκαιρα κάθε νέο στοιχείο που προστίθεται σ' έναν δικτυακό τόπο, δεδομένου ότι το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα. Οι επικαιροποιήσεις εμφανίζονται σε σχετικό κατάλογο με σύντομη περιγραφή και συνδέσμους που παραπέμπουν στα πλήρη κείμενα. Το σύστημα "RSS" επιτρέπει και σε άλλους εκδότες του Διαδικτύου να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο περιεχόμενο, καθώς αυτό μεταδίδεται αυτομάτως.

Πώς να γίνετε συνδρομητής στο σύστημα "RSS" του δικτυακού τόπου "Ευρώπη 2020"

Οι συνήθεις τρόποι είναι οι εξής:

  • Με τη χρήση προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο (internet browser): πολλά τέτοια προγράμματα προσφέρουν τη δυνατότητα να γίνετε συνδρομητές στο "RSS" κάνοντας κλικ στον σχετικό σύνδεσμο.
  • Με τη χρήση προγράμματος ανάγνωσης ειδήσεων (News Reader): αντιγράψτε και μεταφέρετε τη διεύθυνση URL του "RSS" στο πρόγραμμά σας. Αν δεν έχετε τέτοιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, μπορείτε να βρείτε πληκτρολογώντας "RSS News Reader" σε μια μηχανή αναζήτησης. Θα λάβετε τότε έναν κατάλογο με διάφορα προγράμματα ανάγνωσης ειδήσεων τα οποία ικανοποιούν τις διάφορες απαιτήσεις των χρηστών.