AA+A++PrintversionOversigtRSSRSS

Hold dig informeret om Europa 2020


Europa 2020 – Hold dig informeret om Europa 2020

Europa 2020-webstedet opdateres jævnligt. Ønsker du at modtage de seneste nyheder fra Europa 2020-webstedet gennem RSS-feed, kan du tilmelde dig her:

 

Hvad er RSS-feeds?

RSS er en forkortelse for "Really Simple Syndication" (virkelig enkel syndikering). Et RSS-feed er en onlinefil, der gør det muligt for læseren at se, hvornår et websted har tilføjet noget nyt, og følge de seneste opdateringer på en nem og hurtig måde, fordi feedene automatisk opdateres. Opdateringerne findes på en liste med korte beskrivelser og links selve siden. RSS-feeds gør det også mulig for andre webredaktører genbruge indholdet ved at syndikere det automatisk.

Sådan abonnerer du på Europa 2020-feeds

Du kan abonnere på RSS-feeds på følgende måder:

  • Ved hjælp af din internetbrowser: mange internetbrowsere giver mulighed for at abonnere på RSS-feeds. Klik på feedlinket for at abonnere på det.
  • Ved hjælp af en nyhedslæser: Kopier RSS-feedets URL til din nyhedslæser. Hvis du ikke har installeret en nyhedslæser på din computer, kan du finde en ved at skrive "RSS-nyhedslæser" i en søgemaskine. Søgningen vil resultere i en række nyhedslæsere, der matcher forskellige brugerkriterier.