Навигационна пътека

Информирайте се за „Европа 2020“


„Европа 2020“ - Информирайте се за „Европа 2020“

Уебсайтът на „Европа 2020“ се актуализира редовно. Ако искате да получавате последните новини, публикувани на сайта чрез RSS емисии, абонирайте се тук:

 

Какво представляват RSS емисиите?

RSS е съкращение от „Really Simple Syndication“. RSS емисията е онлайн файл, позволяващ на читателя да забележи кога уебсайтовете добавят ново съдържание и да проследи последните актуализации лесно и навреме, тъй като емисиите се актуализират автоматично. Актуализациите са под формата на списък от кратки описания и връзки към пълния текст. RSS емисиите също така позволяват на други уеб издатели да използват повторно съдържание, като автоматично го групират.

Как да се абонирате за емисиите на „Европа 2020“

Обикновено абонирането за RSS емисии става по следния начин:

  • чрез интернет браузър: много интернет браузъри дават възможност за абониране за RSS емисии. Щракнете върху връзката към емисията, за да се абонирате.
  • чрез четец на новини: копирайте и преместете URL адреса на RSS емисията във вашия четец на новини. Ако на вашия компютър не е инсталиран четец на новини, намерете такъв, като напишете „Четец на RSS новини“ в някоя търсачка. В резултат на търсенето ще получите списък с четци на новини, отговарящи на различни изисквания на потребителя.