Navigation path

Publicaties

Selecteer op soort publicatie

Inleiding tot het ESF Thematische profielen Landenprofielen Evaluations
Infographics en kaarten Overige

Beschikbare talen

български (bg)
čeština (cs)
dansk (da)
Deutsch (de)
eesti keel (et)
ελληνικά (el)
English (en)
español (es)
français (fr)
italiano (it)
latviešu valoda (lv)
lietuvių kalba (lt)
magyar (hu)
Malti (mt)
Nederlands (nl)
polski (pl)
português (pt)
română (ro)
slovenčina (sk)
slovenščina (sl)
suomi (fi)
svenska (sv)

Zoekresultaten

Toont 16 – 20 van 83

Jongerenwerkgelegenheidsinitiatief – in aanmerking komende regio’s (19/11/2013)

Het Jongerenwerkgelegenheidsinitiatief (YEI) ondersteunt uitsluitend jongeren zonder werk, onderwijs of opleiding in regio’s met een jeugdwerkloosheid hoger dan 25 %.

Het Europees Sociaal Fonds aan het werk - Mensen aan een baan helpen (18/11/2013)

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) biedt in de hele EU steun aan organisaties die projecten lanceren om mensen op te leiden en aan werk te helpen. Ook projecten die kleine starters op het juiste moment financieel steunen en bedrijven die hun oudere werknemers anders willen benaderen, worden gefinancierd. Het ESF helpt mensen om hun kansen optimaal te benutten op de uitdagende arbeidsmarkt van vandaag.

Het Europees Sociaal Fonds aan het werk - Meer banen, minder marginalisering (18/11/2013)

Werkgelegenheid is de doeltreffendste manier om mensen onafhankelijkheid en financiële zekerheid te bieden en hun het gevoel te geven dat ze erbij horen. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) financiert vele duizenden projecten die mensen in moeilijkheden of uit kansarme groepen helpen om vaardigheden te verwerven, een baan te vinden en dezelfde kansen te krijgen als iedereen.

Het Europees Sociaal Fonds aan het werk - Europese jongeren voorbereiden op de arbeidsmarkt van vandaag (18/11/2013)

Gezien de omvang van de jeugdwerkloosheidkwestie in de EU is het duidelijk dat jongeren de komende jaren bovenaan de prioriteitenlijst van Europa zullen blijven staan. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) financiert vele duizenden projecten die jongeren aan de nodige opleiding en kansen helpen om werk te vinden.

Het Europees Sociaal Fonds aan het werk - Transparante en doeltreffende overheidsdiensten (18/11/2013)

Minder regelgeving en administratieve lasten en meer transparantie, doelmatigheid en verantwoordelijkheid in het openbaar bestuur helpen de productiviteit te verhogen, de concurrentiekracht te versterken en uiteindelijk ook banen te creëren. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) vormt een concrete Europese bijdrage aan nationale beleidshervormingen op het vlak van openbaar bestuur en goed bestuur.