Navigation path

V središču

Zadetki iskanja

Prikaz 1 – 5 od 73

Poudarki poročila Komisije: gonilo za ponovno rast zaposlovanja in prihodkov so nova delovna mesta, nove spretnosti in socialna zaščita
Poudarki poročila Komisije: gonilo za ponovno rast zaposlovanja in prihodkov so nova delovna mesta, nove spretnosti in socialna zaščita (19/01/2015)

Tema najnovejšega pregleda „Razvoj na področju zaposlovanja in socialnih zadev v Evropi”, ki ga je Komisija objavila 15. januarja, so posledice in spoznanja, pridobljena z ekonomsko krizo, z vidika zaposlovanja in življenjskega standarda.

Partnership agreement with Ireland adopted
Partnership agreement with Ireland adopted (18/11/2014)

On 18 November 2014, the Commission adopted the Partnership Agreement with Ireland, paving the way for more than €500 million (current prices) in European Social Fund (ESF) funding in the next seven years.

Novo orodje za izboljšanje enakosti spolov v ESS
Novo orodje za izboljšanje enakosti spolov v ESS (17/11/2014)

Evropska izkustvena skupnost za vključevanje načela enakosti spolov (GenderCoP) je razvila orodje za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti procesov v okviru strukturnih skladov na ravni EU in držav članic z zagotavljanjem jasne razlage zahtev ESS in ponazoritvijo primerov dobre prakse pri doseganju enakosti spolov v vseh fazah ESS.

Partnership agreement with Spain adopted
Partnership agreement with Spain adopted (30/10/2014)

On 30 October 2014, the Commission adopted the Partnership Agreement with Spain, paving the way for more than €7.5 billion (current prices) in European Social Fund (ESF) funding in the next seven years.

Partnership agreement with Croatia adopted
Partnership agreement with Croatia adopted (30/10/2014)

On 30 October 2014, the Commission adopted the Partnership Agreement with Croatia, paving the way for more than €1.5 billion (current prices) in European Social Fund (ESF) funding in the next seven years.