Navigation path

ESF in het nieuws

Zoekresultaten

Toont 1 – 5 van 166

Career counselling expanded
Career counselling expanded (22/01/2015)

Thanks to ESF funding, the Estonian Unemployment Insurance Fund is now offering free career counselling to anybody interested.

Incentives to boost job creation
Incentives to boost job creation (22/01/2015)

Greece offers financial support to new businesses that take on jobseekers.

Verslag van de Commissie benadrukt nieuwe jobs, nieuwe vaardigheden en sociale bescherming als stuwende factoren om werkgelegenheid en inkomens te herstellen
Verslag van de Commissie benadrukt nieuwe jobs, nieuwe vaardigheden en sociale bescherming als stuwende factoren om werkgelegenheid en inkomens te herstellen (19/01/2015)

De gevolgen en lessen van de economische crisis voor jobs en levensstandaarden zijn het onderwerp van de laatste evaluatie van de „Werkgelegenheids- en sociale ontwikkelingen in Europa”, die op 15 januari door de Commissie werd gepubliceerd.

Self-employment opens up career opportunities for women
Self-employment opens up career opportunities for women (16/01/2015)

The part ESF-funded Business Support Programme for Women (PAEM) has offered entrepreneurial guidance to more than 2150 women in the Spanish city of Ciudad Real since its inception in 2000.

New opportunities, new jobs
New opportunities, new jobs (19/12/2014)

Thanks to an ESF-backed project, some 3000 unemployed people in Lithuania can benefit from free training to qualify for professions currently in demand.