chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Domov

Najnovejša vsebina

Projekti Talking (Transactional Analysis Learning for Keeling over the INtercultural Gap), Zmorem in Svetovanje za zaposlene so le trije izmed projektov, ki jih izvaja Razvojno izobraževalni center iz Novega mesta. Kakšno pomoč nudimo priseljencem pri uspešnem vključevanju v novo okolje in pridobivanju kompetenc, si lahko preberete v tem prispevku.
Ljudska univerza Rogaška Slatina je že 57 let aktivna na področju izobraževanja odraslih. Ker se na univerzi zavedamo, da se skupaj s spremembami v modernem svetu spreminjajo tudi potrebe in profili slušateljev, se organizacija venomer trudi, da se ponudba in programi prilagajajo tem spremembam. V tem prispevku bi vas radi seznanili z našim projektom, ki nosi naslov "Improved Skills for a Modern Curriculum" (Izboljšanje spretnosti za modern kurikulum).
22 Junij 2017
by Mojca VUKOVIČ
(en)
Izšle so junijske CMEPIUS e-novice, v katerih lahko najdete tudi napoved EPALE mesečnih tem, ki jih bomo obravnavali v prihajajočih dveh poletnih mesecih.

Na kratko

30 let programa Erasmus+

Najaktivnejše razprave

08 Junij 2017
by:EPALE Moderator
(en)
135 Komentarji
05 Junij 2017
by:Monika Dawid-Sawicka
(pl)
4 Komentarji
21 Junij 2017
by:Beata Ciężka
(pl)
3 Komentarji
19 Junij 2017
by:Anna Sarnacka-Smith
(pl)
3 Komentarji