chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Acasă

Ultimele conținuturi

On the occasion of the United Nations' World Refugee Day, the European Commission is releasing on June 20th 2017 the 'EU Skills Profile Tool for Third-Country Nationals'. It is an off – and online web editor that will make it possible for non-EU nationals to present their skills, qualifications, and experiences in a way that is well understood by employers, education and training providers and organisations working with migrants across the whole European Union.
23 Iunie 2017
by NARCISA SAVA
(ro)

 

Ideile și planurile care vor sprijini activitatea de politică a Cedefop privind formarea profesională a șomerilor pe termen lung au fost concepute, prezentate și discutate în cadrul unui forum de învățare a politicilor, pe parcursul a doua zile, 15 și 16 iunie la Salonic.

Directorul Cedefop, James Calleja, a anunțat că se pregătește o bază de date online de politici de îmbunătățire și de potrivire a calificărilor, care va fi disponibilă în 2018.

16 iunie 2017

Institutul pentru Științele Educației

 

Vineri 16 iunie, la sediul Institului pentru Științele Educației, din București, a avut loc o întâlnire informală a rețelelor europene active în România pentru a discuta despre cum se poate îmbunătăți colaborarea dintre acestea, ținând cont de interesul comun în dezvoltarea capitalului uman în diversele sale dimensiuni, și cu grupuri țintă variate, precum și integrarea pe piața muncii.

26 iunie 2017, 15:30 – 18:00

The Entrepreneurship Academy, Blv. Dacia nr. 99

Al doilea eveniment organizat de Tata Europe în colaborare cu The National Association of College and University Entrepreneurs (NACUE) și The Entrepreneurship Academy (EA) se va desfășura în București, în data de 26 iunie 2017.

Evenimentul invită experți în politici educaționale și antreprenoriat, precum și studenți antreprenori care au propria afacere pentru a discuta cele mai importante subiecte privind antreprenoriatul în rândul studenților în Europa.

Pe scurt

30 de ani de Erasmus+

Principalele discuții

08 Iunie 2017
by:EPALE Moderator
(en)
135 Comentarii
25 Mai 2017
by:Erdek Public Ed...
(en)
6 Comentarii
05 Iunie 2017
by:Monika Dawid-Sawicka
(pl)
4 Comentarii
25 Mai 2017
by:Sonila Limaj
(en)
3 Comentarii