chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Az európai felnőttképzés elektronikus platformja

 
 

Címlap

Legfrissebb tartalom

A Semmelweis Egyetemen cél egy korszerű, rugalmas, hallgatóközpontú, ugyanakkor oktatóbarát képzési környezet kialakítása. A kontakt órákat a hatékonyság érdekében interaktív e-learning kurzusok egészítik ki, az egyes tantárgyakhoz kapcsolódóan virtuális osztálytermeket hozva létre. A hallgatói igényekhez igazodva infokommunikációs eszközök széleskörű alkalmazásával gazdagítjuk a képzést. Fontosnak tartjuk a közös tudásalap megteremtését és a jó gyakorlatok megosztását, ezért az alábbiakban bemutatjuk néhány

Tanulmányban egy olyan tanulásszervezési eljárás pilot-programja és annak tapasztalatait kerülnek bemutatásra, amely egyfajta megoldást jelenthet az oktatás világában tapasztalható kihívásokra. Az elsődleges tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy a tükrözött osztályterem ugyan nagyobb aktivitást, több munkát kíván meg a tanároktól és a tanulóktól, de cserébe hatékonyabb, élményekkel telibbé válik az oktatás a résztvevők számára.

 

Az Ösztöndíj program célja, hogy elősegítse a nemzetközi együttműködések és a kölcsönös mobilitási programok megvalósítását annak érdekében, hogy ezzel fokozza Magyarország részvételét a lisszaboni/koppenhágai/bolognai folyamatokban, valamint hozzájáruljon magyar és donor országok intézményei közötti hosszú távú kapcsolatok és szakmai együttműködések kialakításához.

A MELLearN – Felsőoktatási Hálózat az Életen Át Tartó Tanulásért Egyesület idén tavasszal, 2017. április 20-21. között a Budapesti Gazdasági Egyetemmel közösen rendezi 13. Nemzeti és Nemzetközi Lifelong Learning Konferenciáját „Felsőoktatás, életen át tartó tanulás és az ENSZ fenntartható fejlesztési célok megvalósítása” címmel.

Dióhéjban

Népszerű vitatémák

21 március 2017
by:EPALE Moderator
(und)
202 Hozzászólások
14 március 2017
by:Mahira Mifsud
(en)
6 Hozzászólások
01 március 2017
by:David Mallows
(en)
6 Hozzászólások
14 március 2017
by:Gina Ebner
(pl)
4 Hozzászólások
07 március 2017
by:Zvonka PANGERC ...
(en)
4 Hozzászólások