chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Az európai felnőttképzés elektronikus platformja

 
 

Címlap

Legfrissebb tartalom

Az Enterprise Europe Network és a Magyar Nemzeti Kereskedőház közösen szervezett kerekasztal-beszélgetést a hazai kis és közepes vállalkozások (kkv-k), az őket támogató állami- és piaci intézmények, valamint más szakmai szervezetek képviselői számára. Az esemény lehetőséget biztosított a tapasztalatok megosztására, és a kkv szektor versenyképességét növelő lehetőségek és gátló tényezők megvitatására.

19 április 2017
by Györgyi Bajka
(hu)

Rövid összegzésünkben a Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesületének 2017. április 7-én tartott szakmai napjának főbb pontjairól kívánunk beszámolni, ahol a felnőttképzési szakemberek munkájukat erősítő aktuális információkat kaphattak, ugyanakkor lehetőségük nyílt az EPALE program 2017. évre várható kiemelt európai témáiról is beszélgetéseket folytatni és megvitatni a projektben kínálkozó szolgáltatásokat.

19 április 2017
by Györgyi Bajka
(hu)
Az Európai Bizottság egy új online kérdőívet állított össze a nemzetközi mobilitás és az oktatási, képzési, fiatalkori és sport együttműködési programok hatásainak vizsgálatának érdekében.

Idén második alkalommal rendezik meg a magyar szakképző intézmények és a csatlakozó vállalkozások a Szakmák Éjszakája rendezvényt, 2017 április 21-én 18 és 22 óra között. Idén, határainkon innen és túl, közel félezer helyszínen várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a szakmák és a szakképzés világa iránt, több, mint 4500 programmal. A rendezvényen a részvétel minden esetben díjtalan, azonban bizonyos esetekben regisztrációhoz kötött, a részletekért kérjük keresse fel a http://szakmakejszakaja.hu/ honlapot.

Dióhéjban

Népszerű vitatémák

User Default Image
18 április 2017
by:Tijana Kljajevic
(und)
10 Hozzászólások
11 április 2017
by:Kamil Śliwowski
(pl)
6 Hozzászólások
09 április 2017
by:Jumbo KLERCQ
(nl)
6 Hozzászólások
11 április 2017
by:Mahira Mifsud
(en)
6 Hozzászólások
30 március 2017
by:Beata Ciężka
(pl)
4 Hozzászólások