Διαδρομή πλοήγησης

Πόλη Χρυσοχούς (Κύπρος)

Καλωσορίσατε στην Πόλη Χρυσοχούς

accessible peer Η Πόλη Χρυσοχούς είναι ένας ιδανικός τουριστικός προορισμός. Διαθέτει φυσική ομορφιά, άφθονο πράσινο, ελκυστικές παραλίες, ιδαίτερη αρχιτεκτονική και φιλόξενους ανθρώπους με πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Όσοι αναζητούν τρόπους για να ξεφύγουν από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα βρουν έναν τόπο ηρεμίας και γαλήνης σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Προσβασιμότητα

Η Πόλη Χρυσοχούς ενδείκνυται ως τουριστικός προορισμός για άτομα που έχουν ανάγκη από προσβάσιμες τουριστικές εγκαταστάσεις, αλλά και για όσουν έχουν ειδικά ενδιαφέροντα.

Συνδυάζει υποδομές και στοιχεία που επιτρέπουν στους επισκέπτες, ανεξαρτήτως της ηλικίας και της φυσικής τους κατάστασης, να έχουν μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκουραστούν σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, αλλά μπορούν επίσης να συνδυάσουν τις διακοπές τους με διάφορες δραστηριότητες.

Καταλύματα προσβάσιμα από άτομα σε αναπηρικό καροτσάκι, ειδικά προσαρμοσμένα μίνι λεωφορεία και ταξί, προσβάσιμα μονοπάτια για περίπατο κατά μήκος της παραλίας, ένα μοναδικό ηλεκτρονικό σύστημα πρόσβασης στη θάλασσα είναι μερικές από τις υπηρεσίες που καθιστούν την Πόλη Χρυσοχούς μοναδικό τουριστικό προορισμό για επισκέπτες με ειδικές ανάγκες.

Αξιοθέατα

  • Επισκεφθείτε την εκκλησία του Αγίου Ανδρόνικου, με τις τοιχογραφίες του 16ου αιώνα, και την Αγία Κυριακή, μια παραδοσιακή μονόκλιτη εκκλησία του 18ου αιώνα.
  • Ανακαλύψτε το Εθνικό Πάρκο του Ακάμα, μια μοναδική περιοχή με εξαιρετικά ποικιλόμορφη χλωρίδα και πανίδα, γεωλογικά χαρακτηριστικά, όμορφα τοπία και ακτές. Οι επισκέπτες μπορούν να ακολουθήσουν φυσικά μονοπάτια και να επισκεφθούν τον βοτανικό κήπο και τα Λουτρά της Αφροδίτης.
  • Διασκεδάστε στις "Καλοκαιρινές Νύχτες" και τις "Ημέρες Πολιτισμού Μάριον-Αρσινόη" οι οποίες περιλαμβάνουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και αθλητικές δραστηριότητες.
  • Ελάτε στις 27 Σεπτεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα του Τουρισμού, και δοκιμάστε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα κατά την "Ημέρα Παραδοσιακών Προϊόντων και Φολκλόρ"
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2014 | Αρχή σελίδας