Sti

Vilkår for deltagelsee

Vilkår for deltagelsee

Europa-Kommissionen offentliggør hvert år en indkaldelse af forslag for at tilbyde sin støtte til nationale offentlige myndigheder med ansvaret for turisme i medlemsstaterne (som regel de nationale ministerier eller andre offentlige organer med den same opgave) for at deltage i projektet og organisere en national udvælgelsesprocedure. Kandidatlande kan også deltage, men uden økonomisk støtte. De vil dog nyde godt af de samme betingelser og EDEN marksedsføringsaktiviteter lige som alle medlemsstaterne.

Hvert deltagende land styrer sin egen udvælgelsesproces i løbet af det første halve år. Først organiserer de en kommunikationskampagne for at informere alle mulige kandidater om konkurrencen og så vælges vinderdestinationen på baggrund af et sæt priskriterier der er blevet etableret både på europæisk og nationalt niveau. Vindernavnene bliver nomalt meddelt Kommissionen inden sommer.

Den europæiske prisoverrækkelsesceremoni bliver organiseret af Europa-Kommissionen og finder sted i anden halvdel af året.

Hvis du er ansvarlig for en destination som du synes fortjener første klasse anerkendelse, så tøv ikke med at kontakte organisatoren (den såkaldete ”projektansvarlige English (en) ”) i dit lands forvaltning. En komplet kontaktliste for den næste konkurrence er til rådighed.

Du kan også få ideer fra ekesempler på hvordan projekter blev implementeret det første år i lande der allerede har deltaget, dette omfatter udvælgelsesprocedure og markedsføringsaktiviteter (se implementeringssiden). Tidligere tekster og vejledninger for indgivelse af forslag er også offentliggjort så du kan se endnu mere af hvad der blev gjort tidligere.

Husk venligst at de indkaldelser af forslag der er offentliggjort af Europa-Kommissionen kun er henvendt til offentlige myndigheder. Hvis du repræsenterer en lokal destination og du ønsker at konkurrere om at blive en EDEN destination, så skal du deltage i den nationale konkurrence.

Seneste opdatering: 14/09/2014 | Til toppen