Cale de navigare

Echipamente radio şi echipamente terminale de telecomunicaţii

Cereri de oferte

Calculator pe un teanc de bancnote euro

Cererile de oferte sunt proceduri aplicate pentru generarea de oferte din partea companiilor care concurează pentru contracte de lucrări, aprovizionare sau servicii în cadrul achiziţiilor publice.

Informaţiile privind cererile de oferte, atribuirea contractelor şi notificările de preinformare sunt disponibile pe site-ul Tenders Electronic Daily (TED)English, versiunea on-line a suplimentului S la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

TED oferă acces liber la oportunităţi de afaceri. Este actualizat de cinci ori pe săptămână, cu aproximativ 1500 de anunţuri de achiziţii publice din Uniunea Europeană, Spaţiul Economic European şi alte regiuni.

Puteţi răsfoi, căuta şi sorta anunţurile de achiziţii publice în funcţie de ţară, regiune, sector de afaceri şi alte domenii.

Informaţiile despre fiecare document de achiziţii publice sunt publicate în cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene. Toate anunţurile instituţiilor Uniunii Europene sunt publicate integral în aceste limbi.

Livrarea fizică a ofertelor

Ofertele care trebuie livrate fizic Comisiei (personal, prin reprezentant sau prin serviciu de curierat) trebuie livrate la următoarea adresă:

Comisia Europeană
Direcţia Generală Întreprinderi Invitaţie de participare la licitaţie Nr.: ENTR/XX(anul)/XX(număr intern) Numele Unităţii, X.X (Direcţie.Unitate) Avenue du Bourget, 1 1140 EVERE Belgia

Cum se ajunge pe AVENUE DU BOURGET?

Consultaţi hartaDeutschEnglishfrançais, caseta mică din colţul superior drept:
Sediul de pe Avenue du Bourget, 1-3 este afişat cu acronimul DAV1 (se recomandă afişarea hărţii la dimensiune 100%)

Pentru informaţii suplimentare, apelaţi departamentul de servicii al Comisiei de pe Avenue du Bourget, 1:
Telefon recepţie: +32 2 29 92 681

Consultaţi şi lista sediilor ocupate de către ComisieDeutschEnglishfrançais

Partajează: FacebookGoogle+LinkedInTrimite pagina unui prieten

Setează pagina la dimensiunea normală a litereiMăreşte dimensiunea literei cu 200%Tipăreşte pagina