Acest site a fost arhivat la data de 02/02/2015
02/02/2015

Cale de navigare

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Construcții

Regulamentul privind produsele pentru construcții (UE) NR. 305/2011 English (en) stabilește condiții armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcții.

Ca parte a inițiativei pentru o mai bună legiferare, RPC aduce clarificări suplimentare privind conceptele de bază referitoare la marcajul CE English (en) și la utilizarea acestuia; introduce proceduri simplificate, care vor reduce costurile suportate de întreprinderi, în special de cele mici și mijlocii (IMM-uri).

Impunând noi criterii mai stricte de desemnare a organismelor implicate în evaluarea și verificarea produselor pentru construcții, RPC contribuie, de asemenea, la creșterea fiabilității și a credibilității întregului sistem.

Libera circulație a proiectanților, inginerilor civili și serviciilor de construcții este acum facilitată după publicarea și implementarea la nivelul UE a standardelor tehnice europene comune de proiectare structurală: Eurocodurile English (en) .

Sprijinirea activităților în domeniul îmbunătățirii competitivității sectorului, politici specifice, cercetarea de bază English (en) și metodele de evaluare tehnică English (en) îmbunătățesc condițiile de concurență echitabilă pentru producători, ingineri civili și contractanți.

Informaţii importante

  • Explore Construction with CrIP English (en)
  • Construction Products Regulation English (en)
  • FAQs on CPR English (en)
  • European Standards English (en)
  • Competitiveness English (en)

Partajează: FacebookGoogle+LinkedInTrimite pagina unui prieten

Setează pagina la dimensiunea normală a litereiMăreşte dimensiunea literei cu 200%Tipăreşte pagina