Navigointipolku

Kestävä ja vastuullinen liiketoiminta

Kestävä kehitys on Euroopan unionin ensisijainen tavoite, jolla on taloudelliset, ympäristö- ja yhteiskunnalliset ulottuvuudet. Kilpailukyky ja kestävä kehitys ovat toisiaan vahvistavia käsitteitä. Yritys- ja teollisuustoiminnan pääosaston tavoitteena on luoda suotuisat toimintaolot eurooppalaisille yrityksille, jotta ne kykenisivät osallistumaan kestävään kehitykseen parhaimmalla tavalla.

Yritysten yhteiskunnallinen vastuu (CSR) on kilpailukykyisemmän Euroopan välttämätön ja luonnollinen edellytys. Vastuullinen yritystoiminta on ratkaisevan tärkeää luottamuksen herättämiseksi markkinataloutta, avointa kaupankäyntiä ja globalisaatiota kohtaan.

Kestävän kulutuksen ja tuotannon ja kestävän teollisuuspolitiikan toimintaohjelma

Kestävää kulutusta ja tuotantoa sekä kestävää teollisuuspolitiikkaa koskevan toimintaohjelman Deutsch (de) English (en) français (fr) tavoitteena on muuttaa ympäristöhaasteet taloudellisiksi mahdollisuuksiksi EU:lle. Unionin teollisuuden kilpailukykyä parannetaan konkreettisten toimenpiteiden avulla ja samalla kehitetään ympäristönsuojelua. Kun mahdollista, komissio kannustaa vapaaehtoisiin toimiin, joiden tarkoituksena on ympäristösopimusten kehittäminen sellaisten osapuolien välillä, jotka haluavat torjua ympäristöongelmia.

Lisätietoja:

  • Kestävän kehityksen verkkosivustoEnglish
  • YmpäristösivustoEnglish

Pääaiheet

  • Corporate social responsibility English (en)
  • Ecodesign Deutsch (de)English (en)français (fr)
  • Reporting and disclosure English (en)
  • CSR and SMEs English (en)
  • Multi-stakeholder Forum on CSR English (en)

Tapahtumia

Lisää julkaisujaRSS

Jaa: FacebookGoogle+LinkedInLähetä sivu

Aseta sivu normaalikokoiselle fontilleKasvata fontin kokoa 200 prosentillaTulosta sivu