Sivusto on arkistoitu (02/02/2015)
02/02/2015

Navigointipolku

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Pienet ja keskisuuret yritykset (pk-yritykset)

EU:yli 20 miljoonaa pk-yritystä Deutsch (de) English (en) français (fr) , jotka muodostavat 99 % alueen kaikista yrityksistä ja ovat siten elintärkeitä talouden kasvulle, innovaatioille, työllisyydelle ja sosiaaliselle integraatiolle. Euroopan komission tavoitteena on edistää menestyksekästä yrittäjyyttä ja parantaa pk-yritysten liiketoimintaympäristöä, jotta ne voisivat saavuttaa täyden potentiaalinsa Deutsch (de) English (en) français (fr) globaalin talouden aikakautena.
 
Mitä EU tekee?

Euroopan komissio toimii laajoissa kysymyksissä, jotka vaikuttavat yrittäjyyteen ja eurooppalaisten pk-yritysten toimintaan, sekä kehittää mekanismeja, jotka tarjoavat tukea pk-yrityksille (verkostot English (en) , liiketoimintaa tukevat toimenpiteet). Se toimii jo olemassa olevien sekä potentiaalisten yrittäjien hyväksi. Erityisesti on huomioitu yrittäjyyden English (en) erityisryhmät, kuten naisyrittäjät, käsityöyritykset ja sosiaalitalouden yritykset.

Kaikki toimet, joilla pk-yrityksiä ja yrittäjyyttä tuetaan, sisältyvät kattavaan Eurooppalaisia pk-yrityksiä tukevaan aloitteeseen (Small Business Act), johon jäsenvaltiot ovat sitoutuneet yhdessä komission kanssa.

Koska pk-yritykset tarvitsevat tukea paikallisella tasolla, komission tehtäviin kuuluu myös auttaa jäsenvaltioita ja eri alueita kehittämään toimia, joilla edistetään yrittäjyyttä English (en) , parannetaan pk-yritysten tilannetta läpi elinkaaren Deutsch (de) English (en) français (fr) ja helpotetaan yritysten pääsyä uusille markkinoille Deutsch (de) English (en) français (fr) . Keskeistä on hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja vaihtaminen Deutsch (de) English (en) français (fr) .

Pääaiheet

Europe helps you fulfil your ideas

Jaa: FacebookGoogle+LinkedInLähetä sivu

Aseta sivu normaalikokoiselle fontilleKasvata fontin kokoa 200 prosentillaTulosta sivu