Dette websted blev arkiveret den 02/02/2015
02/02/2015

Sti

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Små og Mellemstore Virksomheder (SMV'er)

De mere end 20 millioner SMV'er Deutsch (de) English (en) français (fr) i EU udgør 99 % af virksomhederne og er en nøglefaktor for økonomisk vækst, innovation, beskæftigelse og social integration. Europa-Kommissionen ønsker at fremme succesfyldt iværksætteri og forbedre virksomhedsmiljøet for SMV'er, for at gøre det muligt for dem at virkeliggøre deres fulde potentiale Deutsch (de) English (en) français (fr) i nutidens globale økonomi

Hvad gør EU?

Europa-Kommissionen arbejder med en bred vifte af politikområder der påvirker iværksætteri og små og mellemstore virksomheder udover Europa, ligesom med de mekanismer der støtter SMV'er (netværk English (en) , erhvervsstøtteforanstaltninger). Den handler både til fordel for nuværende og potentielle virksomhedsledere. Der ydes speciel opmærksomhed til særlige former for virksomhedsledelse English (en) , såsom kvindelige virksomhedsledere, håndværk eller socialøkonomiske virksomheder.

Alle de handlinger der støtter SMV'er og iværksættere har en unik og omfattende ramme i Small Business Act for Europe Deutsch (de) English (en) français (fr) (SBA), som medlemsstaterne har forpligtet sig til at gennemføre sideløbende med Europa-Kommissionen.

Da det er vigtigt at SMV'er bliver støttet på lokalt niveau, består Kommisionens aktiviteter også i at hjælpe medlemsstaterne og regionerne med at udvikle politkker der er rettet mod at fremme iværksætteri English (en) , forbedre SMV'ernes situtation gennem hele deres levetid Deutsch (de) English (en) français (fr) , og hjælpe dem med adgang til nye markeder Deutsch (de) English (en) français (fr) . Identificeringen af og udveksling af god praksis Deutsch (de) English (en) français (fr) er denne politiks nøgleelementer.

Vigtigste emner

Europe helps you fulfil your ideas

Del: FacebookGoogle+LinkedInsend til en ven

Normal skriftstørrelseForstør skrift med 200 procentudskriv siden