Sti

Små og Mellemstore Virksomheder (SMV'er)

De mere end 20 millioner SMV'er Deutsch (de) English (en) français (fr) i EU udgør 99 % af virksomhederne og er en nøglefaktor for økonomisk vækst, innovation, beskæftigelse og social integration. Europa-Kommissionen ønsker at fremme succesfyldt iværksætteri og forbedre virksomhedsmiljøet for SMV'er, for at gøre det muligt for dem at virkeliggøre deres fulde potentiale Deutsch (de) English (en) français (fr) i nutidens globale økonomi

Hvad gør EU?

Europa-Kommissionen arbejder med en bred vifte af politikområder der påvirker iværksætteri og små og mellemstore virksomheder udover Europa, ligesom med de mekanismer der støtter SMV'er (netværk English (en) , erhvervsstøtteforanstaltninger). Den handler både til fordel for nuværende og potentielle virksomhedsledere. Der ydes speciel opmærksomhed til særlige former for virksomhedsledelse English (en) , såsom kvindelige virksomhedsledere, håndværk eller socialøkonomiske virksomheder.

Alle de handlinger der støtter SMV'er og iværksættere har en unik og omfattende ramme i Small Business Act for Europe Deutsch (de) English (en) français (fr) (SBA), som medlemsstaterne har forpligtet sig til at gennemføre sideløbende med Europa-Kommissionen.

Da det er vigtigt at SMV'er bliver støttet på lokalt niveau, består Kommisionens aktiviteter også i at hjælpe medlemsstaterne og regionerne med at udvikle politkker der er rettet mod at fremme iværksætteri English (en) , forbedre SMV'ernes situtation gennem hele deres levetid Deutsch (de) English (en) français (fr) , og hjælpe dem med adgang til nye markeder Deutsch (de) English (en) français (fr) . Identificeringen af og udveksling af god praksis Deutsch (de) English (en) français (fr) er denne politiks nøgleelementer.

Vigtigste emner

Europe helps you fulfil your ideas

Arrangementer

Flere arrangementerRSS

Del: FacebookGoogle+LinkedInsend til en ven

Normal skriftstørrelseForstør skrift med 200 procentudskriv siden