Dette websted blev arkiveret den 02/02/2015
02/02/2015

Sti

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Flere værktøjer

CE-mærkning

Hvad har din mobiltelefon, dit TV og dit barns bamse til fælles? Hvis du har købt disse ting inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS" som består af de 28 EU-medlemsstater og EFTA-landene Island, Liechtenstein og Norge), vil du kunne finde to bogstaver på alle disse produkter: CE. Producenter er bekendte med denne mærkning, da de i mange tilfælde skal anbringe det på deres produkter. Som forbruger kender du måske mærkningen, da du ser den på mange af de produkter, du køber til hverdag.

CE-mærkningen er påkrævet for mange produkter. Den angiver, at produktet er blevet vurderet, før det sælges på markedet, og at det opfylder EU's krav til sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse. Via denne hjemmeside forsyner Europa-Kommissionen erhvervsdrivende og forbrugere med oplysninger om processen vedrørende anbringelsen af CE-mærket på et produkt.

Hvis du er producent, fører hjemmesiden dig gennem processen omkring anbringelsen af CE-mærket på dit særlige produkt, illustreret ved klart optegnede trin, der skal tages fra begyndelsen til den faktiske handel med produktet. Hvis du er distributør eller importør, skal du kende til de krav, som det produkt, du importerer eller distribuerer, skal opfylde for frit at kunne handles inden for EØS (se folder for erhvervsdrivendepdf(362 kB) Vælg oversættelse af det forrige link ).

Find out how to "make Europe’s market yours" with CE-mærkning.

CE-mærkning Video for erhvervsdrivende

CE marking video for professionals

CE-mærkning Video for forbrugere

CE marking video for consumers

Del: FacebookGoogle+LinkedInsend til en ven