Acest site a fost arhivat la data de 02/02/2015
02/02/2015

Cale de navigare

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Navigația prin satelit

Consultare publică privind aplicaţiile programelor UE de navigaţie prin satelit (Galileo şi EGNOS)

Această consultare s-a încheiat

Domeniul politic

Întreprinderi, competitivitate industrială, spaţiu

Grup ţintă

Această consultare se adresează cetăţenilor, întreprinderilor şi organizaţiilor. Încurajăm participarea tuturor celor care utilizează sau intenţionează să utilizeze, direct sau indirect, serviciile GNSS în cadrul prestării de servicii sau al producerii de bunuri sau pentru care serviciile GNSS prezintă un interes deosebit.

Perioada consultării

De la 22.04.2013 la 14.07.2013. Această consultare s-a încheiat

Obiectivul consultării

Obiectivul acestei consultări este de a obţine opinii cât mai diverse despre modul în care Comisia Europeană ar trebui să optimizeze şi să comercializeze aplicaţiile în aval ale GNSS şi în mod special ale aplicaţiilor GNSS European.

Completare chestionar

Pentru a ne trimite răspunsurile la întrebările incluse în acest document de consultare pdf - 66 KB [66 KB] English (en) , vă rugăm să utilizaţi adresa de e-mail corespunzătoare tipului de organizaţie pe care o reprezentaţi.

Vă rugăm să ne trimiteţi contribuţia dumneavoastră la această consultare publică până cel târziu la data de 14 iulie 2013.

Pentru a afla cum vor fi prelucrate datele personale şi contribuţiile dumneavoastră, citiţi declaraţia specifică de confidenţialitate, în anexă la această consultare.

Pentru a asigura transparenţa, organizaţiile (printre care, ONG-uri, asociaţii şi întreprinderi) sunt invitate să ofere publicului informaţii relevante în ceea ce le priveşte, înscriindu-se în Registrul de transparenţă şi acceptând codul de conduită aferent.
  • Dacă reprezentaţi o organizaţie înregistrată, indicaţi pe prima pagină a contribuţiei dumneavoastră numele şi adresa organizaţiei, precum şi numărul său de înregistrare în registru. Astfel, contribuţia dumneavoastră va constitui punctul de vedere al organizaţiei pe care o reprezentaţi.
  • În cazul în care organizaţia pe care o reprezentaţi nu este înregistrată, puteţi să o înregistraţi acum.
    Reveniţi ulterior la această pagină pentru a trimite contribuţia dumneavoastră în numele organizaţiei înregistrate.
  • Contribuţiile organizaţiilor neînregistrate vor fi publicate separat.

Comisia Europeană invită organizaţiile care doresc să trimită comentarii în cadrul consultărilor publice să ofere, atât Comisiei, cât şi publicului larg, informaţii cu privire la interesele promovate. Potrivit politicii Comisiei, în cazul în care o organizaţie decide să nu furnizeze aceste informaţii, contribuţia sa va fi inclusă în categoria contribuţiilor individuale (a se vedea Comunicarea COM(2002) 704 privind principiile generale şi standardele minime pentru consultarea părţilor interesate de către Comisie şi Comunicarea COM(2007) 127 privind acţiunile întreprinse în aplicarea cărţii verzi „Iniţiativa europeană în materie de transparenţă").

Documentul care face obiectul consultării (chestionar)

  • Documentul care face obiectul consultării (chestionar) pdf - 66 KB [66 KB] English (en)

Date de contact

Serviciul responsabilComisia Europeană, DG Întreprinderi şi Industrie,
Unitatea H3 – Aplicaţiile programelor europene de navigaţie prin satelit şi afaceri internaţionale
E-mailENTR-EU-SAT-NAV-APPL-INTL-AFFAIRS@ec.europa.eu
Adresă de corespondenţăEuropean Commission, BREY 07/335 B-1049 Brussels

Publicarea contribuţiilor

Rezultatele consultării şi etapele următoare

Toate contribuţiile primite şi raportul de sinteză aferent vor fi publicate pe site-ul DG Întreprinderi.
Plecând de la informaţiile colectate prin intermediul acestei consultări publice, Comisia va identifica mai exact aspectele care trebuie abordate şi va stabili ce măsuri trebuie luate pentru a optimiza comercializarea aplicaţiilor GNSS.

Documente de referinţă


  • Raport – Noi domenii prioritare şi acţiuni posibile în Planul de acţiune privind aplicaţiile GNSS 2014-2018 pdf - 2 MB [2 MB] English (en)
  • Prezentare – Evaluarea punerii în aplicare a  Planului de acţiune privind aplicaţiile GNSS 2010-2013 pdf - 377 KB [377 KB] English (en)

Partajează: FacebookGoogle+LinkedInTrimite pagina unui prieten

Setează pagina la dimensiunea normală a litereiMăreşte dimensiunea literei cu 200%Tipăreşte pagina