Sivusto on arkistoitu (02/02/2015)
02/02/2015

Navigointipolku

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Kansainväliset asiat

Globalisoituminen

Yritys- ja teollisuustoiminnan pääosaston yksi keskeisistä tehtävistä on varmistaa, että komission politiikka parantaa eurooppalaisten yritysten taloudellista kasvua edistävää ja uusia työpaikkoja luovaa kilpailukykyä.

Tällä Eurooppa 2020 strategiaksi kutsutulla kasvua ja työllisyyttä edistävällä strategialla on kaksi ulottuvuutta - EU:n sisäinen ulottuvuus, jonka tavoitteena on tehdä Eurooppa houkuttelevammaksi asuin- ja työpaikaksi, ja EU:n ulkoinen ulottuvuus, jonka tavoitteena on taata EU-maiden yrityksille tasa-arvoiset kilpailumahdollisuudet maailmassa avaamalla uusia markkina-alueita ja vapauttamalla kaupankäyntiä.

Komissio on luomassa puitteita tehokkaampaa kansainvälistä lainsäädännöllistä yhteistyötä varten tämän yhteistyön ja markkinoillepääsystrategian välisen synergian vahvistamiseksi.

Yritys- ja teollisuustoiminnan pääosasto työskentelee tiiviisti yhteistyössä komission ulkosuhteiden , kauppapolitiikanEnglishfrançais ja laajentumisasioiden English (en) pääosastojen kanssa varmistaakseen yritysten näkökohtien ja asiantuntemuksen huomioonottamisen toiminnan yleisiä suuntaviivoja määriteltäessä.

Pääaiheet

  • Free Trade Agreements English (en)
  • EU-Egypt Task Force English (en)
  • EU-US High Level Working Group on Jobs and Growth English (en)
  • EU-USA - Transatlantic Economic Council English (en)
  • COSME Deutsch (de)English (en)français (fr)

Jaa: FacebookGoogle+LinkedInLähetä sivu

Aseta sivu normaalikokoiselle fontilleKasvata fontin kokoa 200 prosentillaTulosta sivu