Ta spletna stran je bila arhivirana (02/02/2015)
02/02/2015

Navigacijska pot

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Industrijske inovacije

Drugi evropski natečaj za najboljše socialne inovacije

Prijav za drugi evropski natečaj za najboljše socialne inovacije od 11. decembra 2013 ne sprejemamo več. Oglejte si zmagovalne rešitve.

Natečaj, organiziran v spomin na Dioga Vasconcelosa, je namenjen iskanju novih rešitev, s katerimi bi zdaj in v prihodnosti zmanjšali brezposelnost in odpravili uničujoče posledice, ki jih ima za gospodarstvo in družbo. Socialne inovacije so ne le zaželene, temveč so nujne.

Nič za to, če še niste našli pravega vlagatelja, ki bi finančno podprl vaše ideje. Projekt vam bomo pomagali uresničiti v sklopu naše akademije za socialne inovacije. Tri najboljše projekte bomo nagradili s finančno podporo v višini 30 000 evrov.

Vendar ne gre samo za to. Kot so opozorili lanskoletni nagrajenci, jim je natečaj omogočil razviti odlično idejo, upravičiti svoje delo in svojo rešitev ponuditi v množično uporabo.

Ne držite odličnih idej zase! Ali z besedami enega od nagrajencev: "Če se vam porodi ideja, se je lotite in izkoristite priložnost. Morda boste imeli tudi vi srečo in zmagali na natečaju.

Povej naprej: FacebookGoogle+LinkedInpošlji prijatelju

Normalna velikost črkPovečaj črke za 200 odstotkovnatisni stran