Acest site a fost arhivat la data de 02/02/2015
02/02/2015

Cale de navigare

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Inovare industrială

Concursul european pentru inovare socială - ediția a II-a

Concursul european pentru inovare socială (ediția a II-a) s-a încheiat la data de 11 decembrie 2013. Faceți cunoștință cu câștigătorii.

Concursul, lansat în memoria lui Diogo Vasconcelos, îi invită pe cetățenii europeni să vină cu soluții noi pentru a diminua rata șomajului și pentru a reduce la minimum efectele sale corozive asupra economiei și societății noastre, atât în prezent, cât și în viitor. Inovarea socială nu este doar un obiectiv către care tindem, ci este o necesitate.

Nu contează dacă ideile dumneavoastră nu au avut ecou până acum. Vă putem ajuta să vă materializați proiectul în cadrul Academiei noastre de inovare socială. Fiecare din cele trei proiecte câștigătoare va primi finanțare în valoare de 30 000 de euro.

Dar asta nu este tot. Câștigătorii primei ediții susțin că acest concurs le-a oferit șansa de a-și pune în practică o idee extraordinară, de a oferi legitimitate muncii lor și, nu în ultimul rând, de a-și pune soluția la dispoziția cât mai multor persoane.

Nu păstrați ideile geniale numai pentru dumneavoastră. Așa cum spunea unul dintre câștigători, „dacă aveți o idee, dezvoltați-o și încercați-vă norocul. Ca și în cazul meu, s-ar putea să descoperiți că e ideea câștigătoare”.

Partajează: FacebookGoogle+LinkedInTrimite pagina unui prieten

Setează pagina la dimensiunea normală a litereiMăreşte dimensiunea literei cu 200%Tipăreşte pagina