Az oldal tartalmát archiváltuk (02/02/2015)
02/02/2015

Navigációs útvonal

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Ipari innováció

Második európai szociális innovációs versenypályázat

A második európai szociális innovációs versenypályázat 2013. december 11-én lezárult. Ismerje meg a nyertes elképzeléseket!

A Diogo Vasconcelos emlékére indított versenypályázat olyan új európai megoldások létrejöttét hivatott ösztönözni, amelyek révén csökkenteni lehet a munkanélküliséget, és elő lehet segíteni, hogy az állástalanság – most és a jövőben is – a lehető legkisebb mértékben éreztesse romboló hatását gazdasági és társadalmi téren. A szociális innováció nemcsak kívánatos cél, hanem megkerülhetetlen feladat is.

A versenypályázat remek lehetőséget kínál azoknak, akik nem szűkölködnek ötletekben, de még nem találtak rá a megfelelő befektetőre. Projektjeik megvalósításában érdemi segítséget tudunk nekik nyújtani a Szociális Innovációs Akadémia keretein belül. A pályázat három győztesét fejenként 30 000 euró összegű pénzügyi támogatásban részesítjük.

És ez még nem minden! Az első pályázat győztesei hangsúlyozták: a megmérettetésben való részvétel elismerést hozott a számukra, lehetővé tette, hogy díjnyertes ötletüket továbbfejlesszék, végül, de nem utolsósorban pedig megnyitotta az utat azelőtt, hogy az általuk kidolgozott megoldásokkal minél többen élhessenek.

Ön se hagyja veszni remek ötleteit! Ahogy a győztesek egyike mondja: „Ha szikra pattan az agyadban, ragadd meg az alkalmat, és ne hagyd kihunyni a lángot. Ami megtörtént velem, az veled is megtörténhet. Te is győzhetsz.”

Link ajánlása: FacebookGoogle+LinkedInKüldje el az oldalt ismerősének

Normál betűméretLegnagyobb betűméretOldal nyomtatása