Sivusto on arkistoitu (02/02/2015)
02/02/2015

Navigointipolku

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Teollinen innovointi

Eurooppalainen sosiaalialan innovaatiokilpailu

Kilpailun ilmoittautumisaika päättyi 11.12.2013. Tutustu palkittuihin ehdotuksiin.

Sosiaalialan innovaatiokilpailulla etsitään uusia ratkaisuja, joilla voidaan vähentää työttömyyttä ja lieventää sen haitallisia vaikutuksia talouteen ja yhteiskuntaan. Kilpailu järjestetään nyt toista kertaa. Se on perustettu portugalilaisen kansanedustajan ja sosiaalisten innovaatioiden edistäjän Diogo Vasconcelosin muistoksi.

Kilpailuun voi ilmoittaa myös hankkeita, joille ei vielä ole löytynyt rahoittajia. Jatkoon valittuja ehdotuksia on mahdollista kehittää edelleen mentorien ohjauksessa (Social Innovation Academy). Kolme parasta ehdotusta palkitaan kukin 30 000 euron palkinnolla.

Edellisvuoden palkinnonsaajien mukaan kilpailu tuo myös muuta kuin rahallista hyötyä. Sen aikana saa apua ideansa työstämiseen, palkinto antaa työlle legitimiteettiä ja uudet ratkaisut leviävät laajemman yleisön tietoisuuteen.

Sosiaalisia innovaatioita tarvitaan yhteiskunnassamme kipeästi, joten jos sinulla on hyviä ideoita, tarjoa niitä muidenkin käyttöön. Tähän kannustaa myös yksi viime vuoden palkituista: "Jos olet keksinyt hyvän ratkaisun, se kannattaa ilmoittaa tähän kilpailuun. On hyvin mahdollista, että päädyt palkintosijoille."

Jaa: FacebookGoogle+LinkedInLähetä sivu

Aseta sivu normaalikokoiselle fontilleKasvata fontin kokoa 200 prosentillaTulosta sivu