Ο δικτυακός τόπος αρχειοθετήθηκε στις 02/02/2015
02/02/2015

Διαδρομή πλοήγησης

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Βιομηχανική καινοτομία

Δεύτερος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας

O δεύτερος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας έληξε στις 11 Δεκεμβρίου 2013. Δείτε τους νικητές.

Ο διαγωνισμός αυτός, που διεξάγεται στη μνήμη του Ντιόγκο Βασκονσέλος, καλεί τους Ευρωπαίους να προτείνουν καινούργιες λύσεις κατά της ανεργίας και των φθοροποιών επιπτώσεών της στην οικονομία και την κοινωνία μας, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον. Η κοινωνική καινοτομία δεν είναι μόνο επιθυμητή, αλλά και αναγκαία.

Δεν πειράζει αν δεν έχετε βρει ακόμη κατάλληλο επενδυτή για τις ιδέες σας. Στο πλαίσιο της Ακαδημίας Κοινωνικής Καινοτομίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δώσετε σάρκα και οστά στο σχέδιό σας. Τα τρία σχέδια που θα βραβευτούν θα λάβουν χρηματοδοτικό έπαθλο 30.000.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι περυσινοί νικητές δήλωσαν ότι ο διαγωνισμός τούς έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουν μια ενδιαφέρουσα ιδέα, να κατοχυρώσουν τη δουλειά τους και τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, να παρουσιάσουν τη λύση που προτείνουν σε περισσότερα άτομα.

Μην κρατάτε τις ιδέες σας για τον εαυτό σας. Και, όπως είπε ένας από τους νικητές: "Αν έχεις κάποια ιδέα, ανάπτυξέ την και δοκίμασε την τύχη σου. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε σένα. Μπορεί να κερδίσεις."

Διαδώστε το: FacebookGoogle+LinkedInΣτείλτε σε ένα φίλο

Επιλέξτε κανονικό μέγεθος γραμματοσειράςΑυξήστε το μέγεθος κατά 200%Εκτύπωση