Dette websted blev arkiveret den 02/02/2015
02/02/2015

Sti

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Industriel innovation

2. europæisk konkurrence i social innovation

Fristen for deltagelse i den 2. europæiske konkurrence i social innovation udløb den 11. december 2013. Se vinderne her.

I konkurrencen, der blev lanceret til minde om Diogo Vasconcelos, opfordres alle europæere til at komme frem med nye løsninger til at mindske arbejdsløsheden og begrænse dens nedbrydende virkning på økonomien og vores samfund både nu og i fremtiden. Social innovation er ikke kun ønskeligt, det er nødvendigt.

Det gør ikke noget, hvis du endnu ikke har fundet den rigtige investor til dine idéer. Vi kan hjælpe dig med at realisere dit projekt som led i vores Social Innovation Academy. De tre vinderprojekter modtager en finansiel støtte på 30 000 EUR.

Men det er ikke det hele. Vinderne af den første konkurrence har understreget, at konkurrencen har givet dem mulighed for at udvikle en god idé, givet deres arbejde berettigelse og sidst, men ikke mindst, gjort deres løsning tilgængelig for flere mennesker.

Du bør ikke holde dine gode idéer for dig selv. Som en af vinderne siger: "Hvis du har en idé, så arbejd på den og tag chancen. Det samme kan ske for dig. Det kan være, du vinder."

Del: FacebookGoogle+LinkedInsend til en ven

Normal skriftstørrelseForstør skrift med 200 procentudskriv siden