Навигационна пътека

Индустриални иновации

Втори Европейски конкурс за социални иновации

Първият етап на втория Европейски конкурс за социални иновации приключи на 11 декември 2013 г. Вижте кои са победителите.

С конкурса, организиран в памет на Диогу Вашконселуш, европейците се приканват да представят нови решения за намаляване на безработицата и свеждане до минимум на нейното разрушително въздействие върху икономиката и нашето общество сега и за в бъдеще. Социалните иновации са не просто нещо желателно, те са необходими.

Няма значение, ако все още не сте намерили подходящ инвеститор за вашите идеи. Можем да ви помогнем да осъществите проекта си като част от нашата Академия за социални иновации. Всеки от трите отличени проекта ще получи финансова подкрепа в размер на 30 000 евро.

Но има и още. Победителите в първото издание подчертават, че конкурсът им е дал шанс да развият добра идея, да придадат легитимност на своята работа и, не на последно място, да направят своето решение достъпно за повече хора.

Не се отказвайте от добрите си идеи. Както казва един от победителите: Ако имате идея, работете по нея и не пропускайте шанса си. Същото може да се случи и с вас. Накрая може да спечелите.

Споделяне: FacebookGoogle+LinkedInИзпратете на приятел

Нормален размер на шрифтаМаксимален размер на шрифтаРазпечатайте страницта