Sti

Bedre adgang til finansiering

Mindre virksomheder har ofte problemer med at finansiere deres vækst og innovation. Europa-Kommissionen arbejder sammen med medlemsstaterne på at stimulere tilvejebringelsen af lån og venture kapital for SMV'er.

Det kræver penge at få et innovativt firma fra grunden eller udvidet, men finansiering af SMV'er er et risikofyldt forslag for finansfolk. For at løse dette har Europa behov for flere investorer og banker der er villige til at tage risikoen, og europæiske iværksættere har behov for en bedre forståelse af investorers og bankers betænkeligheder for at kunne give garantier vedrørende fornuften i deres forslag.

Hvad gør EU?

  • Vi forbedrer det finansielle miljø Deutsch (de) English (en) français (fr) for mindre virksomheder i Europa for at hjælpe innovation og vækst. Dette foregår både via vor egen politik og ved at bistå medlemsstaterne med at dele god politik og drage fordel af andres erfaringer.
  • Kommissionen hjælper også mindre virksomheder med at overkomme finansmarkedsvagheder, først og fremmest ved at samarbejde med forskellige finansinstitutioner for at skaffe kapital Deutsch (de) English (en) français (fr) . Målet er at øge mindre virksomheders muligheder for at få finansiering fra banker, garantistillere og venture kapitalfonde.

En handlingsplan om bedre adgang til finansiering for SMV'er

  • Handlingsplan български (bg)čeština (cs)Deutsch (de)ελληνικά (el)English (en)español (es)eesti keel (et)suomi (fi)français (fr)magyar (hu)italiano (it)lietuvių kalba (lt)latviešu valoda (lv)Malti (mt)Nederlands (nl)polski (pl)português (pt)română (ro)slovenčina (sk)slovenščina (sl)svenska (sv)
  • Nye EU-regler om kapitaltilvejebringelse betyder mere venturekapital til SMV'er og lettere låneadgangбългарски (bg)čeština (cs)Deutsch (de)ελληνικά (el)English (en)español (es)eesti keel (et)suomi (fi)français (fr)magyar (hu)italiano (it)lietuvių kalba (lt)latviešu valoda (lv)Malti (mt)Nederlands (nl)polski (pl)português (pt)română (ro)slovenčina (sk)slovenščina (sl)svenska (sv)
  • Press memo: EU Action Plan: helping SMEs access more financial resources English (en)

Vigtigste emner

  • CIP Financial Instruments Deutsch (de)English (en)français (fr)
  • Data on access to finance English (en)
  • Quick guide to funding Deutsch (de)English (en)français (fr)
  • Improving the financing environment in Europe Deutsch (de)English (en)français (fr)

Arrangementer

Flere arrangementerRSS

Del: FacebookGoogle+LinkedInsend til en ven

Normal skriftstørrelseForstør skrift med 200 procentudskriv siden